Piggar upp i det grå

torsdag, februari 6, 2014 3 0

  

Upplyftande färska blommor.

  

God middag!

 

Har ni det lika grått utanför fönstret som jag?
Fy vad tråkigt.. och vi som hade solen på besök igår, kunde den inte stannat lite längre 🙁
Tur att det finns blommor som kan ge ögat en fröjd, gillar verkligen att ha en färsk bukett på bordet, man blir glad!
Satte lite gula fräscha tulpaner i ”gamla! buketten, plockade bort de ranunkler som vissnat, resten håller ett tag till.
Älskar eukalyptys, dock hade jag önskat större blad, de är finare.
Fanns dessvärre inte på torget, får haffa ett gäng i stan nästa gång.
Sådär silvergröna vill jag ha om ni vet vad jag menar.

 

   

Måste säga att jag fick verkligen mersmak på golvläggning, det var riktigt kul och jag kan knappt vänta tills det är dags att ta tag i sovrum, hall och vardagrum.
Men som sagt, det ska vara riktig parkett/trägolv och det är ju inte helt gratis. Nästan 50 m2 behöver vi..
Sen har jag fått lite frågor på köksmålningen, vad jag använt för färg osv.
Tänkte att jag skulle ägna ett lite inlägg åt detta så håll utkik om ni är nyfikna 🙂

 

Ha det gott!
Kram

0
3 Comments
 • hemma hos lilla mej
  februari 6, 2014

  Tänk att blommor piggar upp bara så himla mycket ! Kanon fin bukett .Ha en skön torsdag .Varma kramar Rita

 • Lantligt i smultronbacken
  februari 6, 2014

  Här blev det också nya blommor idag. Sex kvistar stora liljor samt två kvistar grönt för 60kr på Lidl säger jag bara. BILLIGT! Och så blev det en kruka med kungsängsliljor, mina favvisar till våren nu. Håller med dig att det blir mkt fräschare inne när det är så grått ute.

  Vi la riktig parkett i både kök/matrum och hall när vi gjorde om och det kostade en hel del. Men vi gjorde ändå ett kap då det var rea och hade en massa bonuscheckar. Är ju också lite svårare att lägga, eller inte svårare men tar lite mer tid, är ju lite tyngre mm än laminat. Men ack så fint och mkt varmare så ni gör helt rätt i att välja det i de andra rummen

  Kram Teres

 • Annika på Alvsalen
  februari 6, 2014

  Härligt med färska blommor.
  Ska bli spännande och följa dig i dina renoveringsprojekt =) Jag och min man håller som sagt också på och renoverar vårt Smedshus i Söderfors. Just nu är det hantverkarna som gör sitt. Ja du vet, river ut hela köket och badrummet och gör allt nytt. Men efter det är det vår tur att ta tag i resten av huset. Kanske kan vi komma med tips och glada tillrop till varandra =)
  Ha det fint.
  Annika på alvsalen.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.