Hur trött?

onsdag, januari 15, 2014 9 0

  

Så in i H trött.

  

Hej.


 

Vissa dagar är värre än andra.. har inte sovit en blund på två nätter..
Det är som att någon sticker en spruta med adrenalin i mig var femte minut ungefär, det rusar i mig.
Stress, köldkörteln, oro, eller vad det nu kan vara. Jag vet inte, men hemskt är det.
Tar fruktansvärt på krafterna att J jobbar skift med, så många nätter och så många helger han är borta. Jag är nästan rädd för helgen som kommer nu.
13 timmar på lördagen och 13 på söndagen ska han jobba, jag orkar inte känns det som.
Småbarn och hund, de är underbara, men kräver ju sitt..
Jag jobbar själv 100% mån-fre, och när man inte får vila på helgen och sen köra igång med en ny vecka, det känns..
Och jag hatar att vara så mycket utan min älskling 🙁
En dag ska han jobba dagtid, så även vi kan ha en ”normalt” liv.
Förlåt, inget feelgood-inlägg precis, men det är på nåt sätt skönt att skriva av sig.Nu ska jag dricka lite värmande te och hoppas på en god natts sömn.Må bäst vänner, kram.

0
9 Comments
 • Lena - gott för själen
  januari 15, 2014

  Men snälla vän. Det där lät inte kul! Hoppas du nu får lite vila inatt!

  Kram Lena

 • Titta in hos Thess
  januari 15, 2014

  Nä usch det där lät inte roligt :((((
  Men du om du dricker te så drick rött på kvällen och inte svart ,alldeles för mycket koffein och du somnar garanterat inte 😉
  (Från en som vet vad hon pratar om ;))
  Såå fint med den runda spegeln!!!!!!

  Kram Thess

  • Catarina Alexandersson
   januari 15, 2014

   Har koll på mitt koffeindrickande, men tack ändå 🙂 Blev grönt te.
   Tack snälla du,
   kram

 • HOUSE of ADELA
  januari 15, 2014

  Usch ja jobbigt…jag förstår dig.
  Levde själv under flera år när mina barn var små och hade ingen pappa eller farmor, mormor i stan så jag vet verkligen hur det kan vara. Ett tips kan faktiskt vara, hur galet det än låter att ta ledigt en dag eller em och bara vara hemma själv och soooova! Jag pluggade 4 år under dessa år med och hade ju då möjlighet att styra min tid ganska mycket själv. Missade jag lektioner så var det upp till mig att ta igen det…inte lika lätt på ett jobb minsann. Men sova måste man. Testa avslappningsövningar på kvällen innan du somnar eller kanske hitta andra knep som passar dig att slappna av:)
  Själv halvsov jag bakom barnen i soffan när de kikade på Bolibompa sen fick jag ny energi.:)

  Kram
  Adela

 • Anonymous
  januari 15, 2014

  Det är ett tungt lass att dra. Jag håller med adela att du ska ta ledigt ibland och sova ikapp,för man måste sova,tyvärr. Då blir familjelivet roligare och man orkar med varann. Jag är både förälder och förskollärare så jag har lite erfarenhet. Kram,Maritha i Piteå

 • Home2tiny
  januari 16, 2014

  Tufft vännen på alla sätt, men att inte kunna sova är rena tortyren. Sover själv bara runt 3 timmar per natt så jag vet hur det känns. Nu har jag det lättare på det sättat att mina killar är stora o klara sig själv, men du som måste hålla humöret uppe för två aktiva små barn o inte kunna lägga dig o vila det tär. Hoppas att du får bukt med sömnen o få sova en hel natt. Stora kramisar Tina

 • Hemma på Sjuan
  januari 16, 2014

  Men vad jobbigt! Avlastning är jätteviktigt! När våra barn var små gick vi var sitt skift i ett år och det var jättejobbigt! Vi hade dock helgerna men då var det massor man skulle komma ikapp med och barnen skulle ha sitt. Jag har oxå alltid jobbat heltid och det är tufft.
  Hoppas du får sova och att nån kan hjälpa dig med barnen så du får några timmars egentid, man blir bättre mamma efteråt. Viktigt att våga be om hjälp men inte alltid så lätt! Stor kram Suss

 • Linda
  januari 16, 2014

  Usch, låter inget vidare alls. Sova måste man annars blir man ingen rolig människa vare sig för sig själv eller familjen. Får inte jag sova så blir jag helt knäckt och mår riktigt dåligt fysiskt. Hoppas att ni inom en snar framtid får slippa de där skiftnätterna.

  Massor av kramar!
  /Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.