Att släppa på trycket lite

torsdag, januari 16, 2014 11 0

   

Ibland rinner det över.Nej jag fick inte sova så mycket denna natt heller och den där tröttheten gjorde mig lite labil för en stund sedan.

 

Kände att jag fick nog av alla leksaker som låg och drällde överallt och när jag skulle försöka fälla ihop Inez lilla paraplysulky blev jag galen när det inte gick sådär smidigt och snabbt som jag tänkt.

 

Det slutar med att jag trycker till skiten med hela min vikt så den knäcks på femtioelva ställen.
Jävlar också.

 

Och sen bröt jag ihop, ungefär som Helena Bergström brukar göra i sina filmer fast gånger hundra.

 

Jag bölade och snörvlade och skällde på J att han inte hade hjälpt mig när han såg hur jag försökte. Nu hade ju inte han sett nånting så det var ju liksom lite obefogat att skälla på honom.
Hela världen gick under för ett slag och jag blev knäckt när jag tänkte på min lilla plutta som älskar sin lilla vagn 🙁
Dumma dumma mamma.

Hur som helst så känner jag att det var lite skönt och välbehövligt att lipa likt en trotsig unge, man behöver nog släppa på de där ventilerna lite 😉

Jag mår fortfarande ganska kasst men har hopp om livet och känner att nu får jag nog släppa lite på skrattventilen istället, det är så förbannat skönt med ett ordentligt asgarv, eller hur!Puss & kram och tack för fina hälsningar, det värmer gott =) 

0
11 Comments
 • Anonymous
  januari 16, 2014

  Underbart! Skönt att du törs dela med dig! Lite synd på vagnen men det var ju bara en tingest…

 • Ninelin
  januari 16, 2014

  Ibland behöver det pysa. . . men skratt är motion på insidan och musik för själen 😉
  Ibland saknar jag det där bubblande skrattet likt sockerdricka i magen, som av kolsyran måste pysa ut.
  Det händer tyvärr inte så regelbundet längre. Förr kallades jag för skrattmåsen 😉

  Kram N

 • Mina drömmars hus
  januari 16, 2014

  Både skönt och jobbigt när det svämmar över. Men välbehövligt hur som helst.
  Synd på vagnen men det går att köpa en ny…..
  Jag kan också bli så där jättearg ibland och efteråt tänker jag, men vad onödigt. Men det är säkert helt nödvändigt.
  Härligt att du delar med dig!!
  Ha nu en skön och mysig kväll
  Kram
  AC

 • Vita huset 28
  januari 16, 2014

  Hahah ja du nog rinner de över här också o jag får ett utbrott på nåt!!
  Skönt o släppa på ilskan fast lite ångest får man ju allt.

  Hoppas du får sova i natt
  Kram Camilla

 • Helenas enkla vardag
  januari 16, 2014

  Vad skönt att det fick rinna över lite. Du var överfull helt enkelt och då kan va som helst som står i vägen råka ut för tråkigheter. Synd om nu vagnen inte går att använda mer. Hoppas verkligen du får sova. men ska du inte gå till doktorn så de får ställa om medicinen?
  Kram Helena

 • Lena - gott för själen
  januari 16, 2014

  Ibland brinner det bara till och då behöver det komma ut. Kan bara bli bättre sen.

  Kram Lena

 • Sofia
  januari 16, 2014

  Åhh din stackare. Får man inte sova ordentligt blir man snabbt helt urlakad. hemskt är det! Hoppas du får en bra natt kram från Hjo Sofia

 • Linda
  januari 17, 2014

  Skönt att få bli lite arg och ledsen ibland. Det måste man få bli annars är det ju något galet. Och att männen i våra liv får ta lite oförtjänt skit ibland, det får de helt enkelt leva med när de har lyckats haffa sådana pinglor som oss. Eller hur? :0)

  Massor av kramar till dig!

  Och du håll tummarna för mig idag. Det kan vara så att jag får ett samtal idag om ett jobb som jag har varit på intervju för. Vi är tre pers kvar av 132 sökande. Hoppas, hoppas!

 • Ellinor
  januari 17, 2014

  Lite råd, inte för att pracka på (!), utan av ren välmening, jag känner igen mig så otroligt mycket i din berättelse men mår nu bättre.

  Det är viktigt att få utlopp när man blir så arg. Lyssna på kroppen och själen, händer det ofta kanske det behöver jobbas på, får hjälp med, lyssnas extra på. Skäms inte! Du är inte orimlig! Till banen kan man ber om förlåt, ”mamma blev så arg och gjorde fel”
  Och känner du själv att det här är nog inte riktigt rätt så lyssna på dig själv.

  Jag fick välbehövlig vila under sjukskrivning efter en period med alldeles för mycket sjukdom i hela familjen, virus alltså, fy för virus. Tuffa och stora händelser under flera år medförde att jag helt enkelt inte orkade mer. Blev ofta arg, tänkte, nu får det väl f.. räcka, lägg inte på mig mer! Ilskan var befogad men kanske orimligt stor kände jag.

  Stora kramar!

  • Catarina Alexandersson
   januari 18, 2014

   Hej Ellinor! Tack för dina ord och att du delar med dig av vad som verkar ha varit en riktigt tuff tid i ditt liv. Ibland säger kroppen stopp och bra är väl om man lyssnar i tid, inte alltid så lätt utan man kör bara på. Har dock bränt ut mig allvarligt en gång för ca 10 år sedan då jag levde ett hårt liv i Spanien med långa jobbnätter i bar.
   Tarmen gick sönder och kroppen la av på nåt sätt, sov ca 16 timmar om dygnet i ca 3 månader och hade ett blodvärde på under 80. Många stora undersökningar på sjukhus under flera års tid blev det.
   Efter det är kroppen mycket känsligare för stress.
   Jag har lärt mig att lyssna bättre nu men har man småbarn och hund är det svårt att hitta tid till återhämtning.

   Skönt att du mår bättre, stor kram!
   Catta

 • baraetthem
  januari 17, 2014

  Men så skönt när det får rinna över! Jag känner igen mig som då härjar, gråter och skäller på min sambo. Det blir så ibland och vi är inte ensamma bara väldigt mänskliga mammor. Sömnbrist är också så jobbigt att lida av, man orkar inte hälften av man orkar annars och tålamodet är på noll. Hoppas du fått lite tid att hämta andan och lite sömn.
  Många kramar fredrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.