Liljekonvalj

onsdag, maj 29, 2013 8 0

  

Nu doftar det härligt.

Hur gott luktar liljekonvalj? Hur gott som helst ungefär, och fina är de, de små rackarna.

 

Vilken tur att man har grannar som ser till att man kommer ut och får plockat sig lite vackert om kvällen.
Vilken skatt hon hade hittat, ja grannen L alltså, ett helt hav av de små liljorna =)
Litet lagom kvällsäventyr för oss och barnen, på den varma gårdagskvällen.

   

  

Nu blev jag sådär akut giftas-sugen som jag blir emellanåt, måste ha med blommorna att göra 😉

   

Hoppas ni får en toppendag!

Kram

0
8 Comments
 • Anonymous
  maj 29, 2013

  Ha ha , ja och som jag har letat i tio år , så finns de liksom bara runt hörnet 🙂 underbart fina , och passande som liten brudbukett! Ha en fin onsdag , kanske syns vi ute . Kram Linda

 • Hanna
  maj 29, 2013

  så fina.
  En gång för många årsedan när jag plockade liljekonvaljer fick jag med roten upp och när jag kom hem satte jag den direkt i jorden och idag harjag riktigt mycket liljekonvaljer i trädgården.
  Ha en fin dag.
  Hanna

 • LOPPISLIV
  maj 29, 2013

  Liljekonvaljer är en så söt blomma, får mig alltid att tänka på skolavslutningstider när jag känner doften av dessa :-)) Ha en fin mittiveckandag!! Kram Paula

 • Lantligt i smultronbacken
  maj 29, 2013

  Ja men då är det väl bara att slå till….. fria menar jag:)) Det är nog vädret, blommorna och alla sommarkänslor som gör detta tror jag.

  Vad go du är hos mig, snart så har du din perfekta trädgård med så som du vill ha den. Det tar tid att få om man inte är miljonär vill säga;) Men det ska ta tid med så man kan planera och känna efter många gånger. Vi har ju bott här 9år snart så det händer inte på en grisblink direkt……om jag ändå drömde om det:)

  Det är härligt med liljekonvaljer, ni verkar ha sån härlig miljö runt omkring er. Det är toppen det. Vi kan tyvärr inte ha några inne då maken är allergisk (jag får faktisk huvudvärk jag med) men jag brukar smyga in några enstaka strån på toan.

  Kram Teres

 • Johanna / Fru form o fix
  maj 29, 2013

  De luktar verkligen underbart gott! Vi hade massor i min sommarstuga när jag var barn. Nu har jag lite svårare att hitta att plocka tyvärr.

 • Linda
  maj 30, 2013

  Liljekonvalj påminner mig så mycket om när jag var liten. Mamma och jag brukade cykla och plocka dem i en backe nere vid sjön. Härligt!

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.