Pappersarbete & apoteksflaskor

tisdag, april 9, 2013 8 0

 

Då har man fått dille på att vika böcker..

 

Det är verkligen en läcker dekoration dessa böcker med vikta sidor, och helt plötsligt blir jag sugen på att ta in en annan stil här hemma. Jag har fått en tanke om 50-talets Havanna, lite cigarrökig jazzklubb, nånting.
Vad yrar jag om, kanske ni tänker..

 

Jag menar i liten skala, i form av ett stilleben, och kanske hitta en cool affisch.
Hmm, får spåna vidare på detta.

  

Badrumstankar.

 

Är sugen på badrumsfix med, vårt är ju i modern stil med vita väggar, matt svart golv och lite andra mörka detaljer. Inte helt min stil precis, men det är ok.
Köpte ett par apoteksflaskor i söndags, på Granit, de ska få står i badrummet. 
Kan man ju fylla med badsalt, bomull, tops eller annat.

 

 

Ha en go tisdag!

C

0
8 Comments
 • Prinsessorna på Bellevue
  april 9, 2013

  Vilken härlig söndag och vilka underbara bilder! Spännande med din nya stil! Nu blev jag nyfiken! Apoteksflaskorna var verkligen superfina!

  Kraam
  Petronella

 • Villa Sjöhaga
  april 9, 2013

  Va spännande!! jag gillar människor som har sin egna stil och inte bara kopierar trender!! Skall verkligen följa dina nya stilleben och hoppas du hittar vad du letar efter!!! Stor kram fina du!!!

 • FruNeroLindström
  april 9, 2013

  Men tycker det låter härligt att smyga in lite annorlunda influenser.
  Har läst ifatt lite och känner igen känslorna över att vilja göra om lite ÖVERALLT nästan 😉 jag har redan börjat fundera över barnrummet vi ska göra nu efter att källaren är klar….och då är inte den helt klar än. Men tur man kan grunna, drömma och fundera 😉

  Ha en skön tisdag. Kram Malin

 • Välkommen Hem!
  april 9, 2013

  Hm?… Nu blir jag både nyfiken och lite fundersam… Det var du som sa det, men jag började just undra om du hade fått något starkare i dig, or what liksom, som du började yra ;-)) Såg en knasig bild framför mig med dig och en cigarr i mungipan, så där som de gamla gummorna på Cuba, hahaha!
  Men du, var tog Mr. KELIM vägen nånstans, förresten? Kelim o Havanna, kan bli fint ihop!
  KRAM! Judita

 • Lantligt i smultronbacken
  april 9, 2013

  hihi, tänk att jag får mig ofta ett gott skratt när jag kikar in till dig. Vad har du nu fått för dig…. cigarrökig jaxzzklubb. Ja, det måste jag få se innan jag har några åsikter om men känner jag dig rätt så blir det ju bra. Men jag kan inte sluta skratta om jag ska vara ärlig. Du är så ärlig och rolig du

  Kram Teres

 • vitadrömmarobusigabarn
  april 9, 2013

  Ljuvliga bilder!!
  Och din blogg är så fin
  Kram Tina!

 • Linda
  april 9, 2013

  Hej vännen!

  Det är alltså sådär du gör istället för att läsa dina böcker. ;0) Fint!

  Massor av kramar!
  Pöss

 • Johanna / Fru form o fix
  april 9, 2013

  Fint! Jag såg andra bilder på vad man kan göra med böcker som jag blev lite sugen på att testa, vi får se!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.