50´s Cuba & lite Yrrol

onsdag, april 10, 2013 2 0

 

Tjing tjing!
Hej på er 🙂
Jag måste bara få skratta lite åt mig själv och mina flummigheter haha.
Ja ni förstår, ibland svänger det snabbt i min lilla knopp, tankar hit och dit.
Man kan säga att jag har en del likheter med Susanne Reuter i Yrrol, ur scenen med chefens födelsedagspresent.

 

De här Cuba-tankarna jag har, är egentligen inte särskilt radikala, utan handlar med om en liten touch av 50-talets Cuba. Kanske i form av en liten affisch som jag ramar in, en liten minipalm i Affari-krukan, och någon annan liten detalj..

 

Så Judita & Teres, det är inte så farligt som det låter hehe.
Fast man vet aldrig med mig Judita, kan hända att jag sitter där med en fet cigarr, likt gumman på bilden, och surplar cuba libre den dagen vi ses ;D

  

 

Hade så gärna velat besöka Cuba innan revolutionen innan 1959, men det blir ju svårt..

 

För er som inte sett Yrrol, eller som vill ha en repris klicka här  =D

  

Ha en bra dag!

Kram kram

0
2 Comments
 • Linda
  april 10, 2013

  Det är inte sant!!! En sak till som vi tycker lika. Jag bara älskar den scenen i Yrrol. Jag brukar låtsas att jag har Reuters roll ibland när våra grupparbeten i skolan håller på att balla ur. Så blir allting svart :). Och sen härmar jag Ulla Skoog genom att tydligt säga black och skriva ner det samtidigt på ett papper. Love it! 🙂 🙂

  Kram på dig min lilla tvillingsjäl.

 • Linnéas butik
  april 12, 2013

  hejden där tanten med cigarr haja jag genast till. Såg den när jag surfa på ämnet Cuba. Jag tycker också att det sku vara roligt att resa ditoch dricka cuba libre fast med Castro. känns nästan lite farligt:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.