På tiden, en spegel i hallen

tisdag, april 16, 2013 12 0

  

Vy ner till hallen från övervåningen.Ibland är jag en riktig turgumma.

 

Äntligen har jag fått köpt mig en spegel till hallen, så jag kan se att jag är anständig innan jag kilar ut (ja man vet aldrig med mig;). Det blev Ikea´s Hemnes, som vi hade planerat, fast vi behövde inte åka ända till stora varuhuset utan bara kila in till grannen =))

 

Judita, om du kollar nu så vet jag att du kommer tycka ”din” tavla är malplacerad. Men håll ut, det ska hamna nån form av slaktarbänk, rullbord under.. med lite schnöggt på 😉

 

Tack söta granne för fin deal, jag är supernöjd!

  

Hello friends, idag är jag seeeg…
Natten har ej bjudit på god sömn, Valentin vaknade 23.30 och kom in till mig och Inez, vi gick bort till hans rum och han somnade om. Sen kom han igen och behövde gå på toa, sen ville han sova med oss, det fick han såklart. Sen hade jag två sparkandes ungar på mig hela natten, samtidigt som jag hörde liten Ebba tassa omkring utanför dörren. Hon sover oftast med Valentin, men nu blev hon ensam och ville komma till oss. Det brukar hon få, men då hade jag haft en till som ligger på mig..
Jag har sovit nada i princip, KAFFE por favor!!

Tur att J bara jobbade en natt denna gång, och nu ska han bara sova lite sen hittar vi nog på nåt mysigt!


Ha en fin tisdag =))

Kram Catta

 
    
  

0
12 Comments
 • hemma hos lilla mej
  april 16, 2013

  Ja du vännen det är tur att det finns kaffe.Men det är himla jobbigt att inte få sova!!!Ha nu en skön tisdag fina du .Kramar Rita ♥

 • Johanna
  april 16, 2013

  Fy då! Låter inget vidare:( Mina nätter är ju inte så bra de heller tyvärr, men jag tänker på att Livio till slut sov hela nätter (efter tre och ett halvt år) och då får jag liiite mer energi;) Plötsligt händer det liksom:):)

  Spegeln passade perfekt:)

  Pusselipuss gums!

 • Linda
  april 16, 2013

  Vad bra det blev spegeln där. Jag har planerat att inhandla den till hallen nästa gång jag åker till IKEA. Behöver också checka anständigheten innan jag kliver ut genom ytterdörren. Det räcker ju inte med den spegeln vi har där jag bara ser huvudet. Tänk om jag har glömt att ta på mig brallorna!!!!! 🙂

  Ha en bra dag, fining!
  Kram

 • Hus Inspiration Inredning
  april 16, 2013

  Tur att det finns kaffe:)
  Vad fint det blev med spegeln! Ha en mysig dag med din man!

  Kram

 • Vita huset 28
  april 16, 2013

  Hej vilken snäll granne! Har också kikat på den spegeln till ett framtida projekt men jag får allt släpa rumpan till de stora varuhuset för att köpa min 🙂

  Hoppas du får en lugn dag o tidig kväll o massa sömn i natt istället vännen.

  Kram Camilla
  ps missa inte min utlottning med jotex

 • Anonymous
  april 16, 2013

  Tjingeling! Du får det bara finare o finare hemma. Beundrar din ork/energi! Själv är jag mest…trött! Min lillfis slutade förresten m nattamning vid
  11 mån (hon blev 1 år 18/3) Så skönt!!!!! Och det gick bättre än väntat. Jag hade bestämt att nu tar jag striden!! Och antar att hon var redo 🙂 Däremot tar hon napp nu istället (men hellre det!!) Sen är hon lite småstökig nattetid o vill gärna över till oss….och då ska hon ligga o pilla en på halsen….lite tröttsamt även det såklart. Ungar! Alltid nåt 😉

  Kram
  Anna

  • Anonymous
   april 16, 2013

   Anna-Panna, det kom inte med.

  • Catarina Alexandersson
   april 16, 2013

   Gött å höra från dig Anna-panna!
   Men va härligt för dig att nattsnuttandet har upphört, här är det.. på god väg.. 😉 Katastrof, jag vet, men snart så.. Ingen napp här, och jag skippar helst det oxå, slipper jag framtida problem :/ Man gör det som funkar för en, eller hur =)
   Här stökas det oxå nattetid, rullas runt och klänger och så, men hon är tack och lov inte lika enveten som sin bror var i den åldern. Han skulle rycka mina lugghår, ajaj, det höll han på med i ca 10 mån..

   Ha en skön kväll, kram

  • Anonymous
   april 16, 2013

   Skönt att snuttandet börjar avta då. Jag bara bestämde mig…för jag hade lite party att se fram emot o sambo som jobbade natt då (Murphys lag du vet). En så bestämde jag mig o trugade in nappen istället. Två nätter tog det typ o då var det inte så himla bökigt faktiskt. Men visst. Hade väl föredragit att inte behöva introducera napp vid 11 mån ålder… Men så snuttig som hon är så behöver hon det som kompensation 😉

   Men som sagt. Hon håller mig vaken ändå…….!!! 😉
   Kram.

 • Mina drömmars hus
  april 16, 2013

  Vilken snygg spegel. Passade dessutom så bra på sin plats.
  Hoppas denna natt bjuder på mera sömn. Tur det finns kaffe.
  Kram
  AC

 • Anonymous
  april 16, 2013

  TACK själv kära du=) och då blev ju jag med nya jeans , toppen för mig med.
  hoppas du får sova gott inatt, kram Linda granne

 • Postadress Torslanda
  april 17, 2013

  Vilket fynd! Blev ju himla fint där!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.