Byxfynd & lycka!

torsdag, mars 28, 2013 5 0

 

Lyckades fynda ett par byxor för 80:- på H&M sist jag var där, helt ok faktiskt 🙂
Inte helt min stil men ganska sköna, och fina nu till vår och sommar.

Blev ett par Ballerina med, brukar köpa ett par sådana varje år. Gillar inte slitochslängtanken egentligen, och inte syntet heller för den delen, men jag lyckas inte få de dyrare ballerinaskorna att hålla sig fina så värst mycket längre än en säsong ändå.
Då känns 99:- mer ekonomiskt än 799:- eller mer..

   
  

    

God morgon!
Jo, idag är den god =))
Mår lite bättre, och mest har det med er att göra tror jag.

 

Herregud vad ni är goa, trodde det skulle suckas över ett sådant non-feelgood-inlägg.
Blev sååå glad för all fin omtanke och alla tips om bättre hälsa.
Lite förvånad blev jag oxå över att det var så många i liknande sits!

 

Som Johanna nämnde är det inte alltid lätt med dessa dolda sjukdomar, man ser ju helt normal ut på utsidan.
Jag lider ju av ganska svår endo och rekommendationen i mitt fall är medicin, eller hysterektomi. Blir det sistnämnda så fort jag är helt hundra på att jag är klar på barnfronten. Känns ju märkligt att man kanske ska gå igenom klimakteriet redan vid 35-40 års ålder, vilket sker vare sig man väljer medicin eller operation. Jaja, ska ju igenom skiten förr eller senare ändå, och det behöver ju inte bli alldeles tokjobbigt.
Min endo har ju oxå lett till ofrivillig barnlöshet, men har haft turen att lyckas med IVF.

 

När det gäller min IBS så har jag dålig förmåga att ta upp näringsämnen i tarmen, och behöver därför ta tillskott, hur har ni andra IBS-are med det? 
Jag måste ta B6, B12, folsyra och järn för att må ok. Så ni som går runt och är väldigt hängiga och trötta, kanske tom deprimerade, ta ett blodprov och kolla depåerna. Framför allt B12-brist påverkar ju psyket, även serotoninet kan brista vid IBS. 

 

Känns lite konstigt att diskutera detta på bloggen, men som Thess sa, bloggen handlar ju om mig, sjukdomar eller inte..
Det är sant, men jag vill inte att fokus ska ligga där.
Denna gången hade jag dock behov av att skriva av mig, och det känns skönt att hitta andra i samma båt, även om man såklart önskar att folk inte drabbas av sånt här.

  

Ok, enough!

Nu fångar vi dagen, eller hur =))

Puss på er darlings!

 


0
5 Comments
 • Linda
  mars 28, 2013

  Finfina saker du har shoppat!

  Jag har missat några inlägg då vi har varit lite låga här hemma. Har inte riktigt haft lusten att kolla bloggar.
  Vi fick ta bort vår älskade tik Titti i förrgår och det var ingen höjdare. Usch, vad jag grät när jag såg henne somna in. För jävligt!
  Men, men livet går vidare.

  Bra att du förklarar vad det är du har för sjukdom. Jag vet inget alls om denna och som du skriver så måste det vara superjobbigt att ha en sjukdom som är dold.

  Ha en bra dag kära du.
  Kramen!

 • Välkommen Hem!
  mars 28, 2013

  Hej sötaste! Åh, har ju också missat detta. Tycker det är så skönt att vi kan vara så här öppna här och ”prata” av oss och stötta varann. Du behöver inte be om ursäkt för att du berättar och pratar sjukdom, de som stör sig på det av nån anledning kan ju dra nån annanstans och läsa nåt annat så länge.
  Vill ge dig den största kramen och en massa påskpussar!
  Judita

 • Casa of Mia
  mars 28, 2013

  Jättefint på dig! Skönt att du mår bättre och underbart med sån respons, kram

 • Home2tiny
  mars 29, 2013

  Har läst ikapp o förstår att du har det kämpigt. IBS har jag själv haft sen tonåren o gjort de flesta undersökkningarna men aldrig fått någon direkt hjälp. Har haft många tuffa år med bl a magen men sen jag började äta LCHF har min mage aldrig mått bättre. Har tagit bort allt socker o alla kolhydrater, tufft i början men nu tänker jag inte ens på det. Glad blir jag om jag kan hjälpa eller stötta dig på något sätt, hoppas du känner dig bättre o får njuta av påskhelgen. Stora o många påskkramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.