En annan möbel som blev svart..

tisdag, oktober 30, 2012 20 0

 

..är denna lilla byrå.

 

Tyckte den var fin i vitt med, men det var dags för förändring. Kan ju alltid måla den vit en annan gång igen, eller någon annan färg..

 

 

Helt galet pilligt att få av alla beslag, puh..

 

Några bilder från gårdagen..

 

..som förmodligen var en av de längsta dagarna på väääldigt lääänge! Shit vilken ruskdag! Det var ju inte bara regn, det var ju världens blåst oxå. Nä det gick bara inte att vara ute kände jag, fick bli korta hundpromenader bara, och inte ens vovven ville vara ute..

 

Pysselverkstad blev det.

 

En liten fjäril..

 

..en Kellogstupp..

 

Skruttan fick titta på och mumsa smörgåsrån =)

 

Tur att det fanns pajrester kvar, och MASSA sås, så man slapp svälta iallafall 😉


Måste bara säga (igen) att jag är så glad för alla kommentarer och jag läser varenda en och försöker svara så gott det går. Men ibland hinns det bara inte, fast det vet jag att ni vet =)
Ibland skriver jag ett svar i tankarna, och då tror jag kanske att jag svarat på riktigt, jo det är sant!
Smått förvirrad småbarnsmor helt enkelt 😉


Apropå det här med småbarnsföräldrar, vilket störande moment det verkar vara för vissa, eller så är det bara jag som läser och hör sånt.
 Nä men typ att det kan var provocerande att man älskar att vara mammaledig och ”bara” låta livet handla om sina barn typ, ha för mycket bilder på barnen på Facebook, instagram osv. Statusuppdateringar om barnen titt som tätt, skippa fester mm pga barnen osv osv..
Finns det inget bättre att störa sig på tänker jag då?? För jag är just en sån person jag beskrev ovan, utan mina barn är jag ingen typ haha! Åtminstone medans de är små, och vet ni vad, I love it!!
Så om folk provoceras av det, varsågod och bränn onödig energi, jag mår lika bra för det =))


Puss på er darlingar!

0
20 Comments
  • Linda
    oktober 30, 2012

    Jag var mammaledig tre år i sträck när mina var små. Efter det jobbade jag halvtid och nu pluggar jag= hämtar barnen vid halv tre på em. Det var väl inte alltid så jättespännande de där tre första åren men nu när barnen är 6 och 7 1/2 år och dagarna rullar på ännu fortare så känns det så himla bra att jag faktiskt var hemma de där åren och sedan kunde hämta dem tidigt när jag jobbade halvtid.

    Jag och min man har alltid sagt att vi inte skaffade barnen för att ha dom på dagis tio timmar om dagen. Så kan man och har möjlighet att vara hemma så var det och njut av de små.

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

    • Ljuva Magnolia
      oktober 30, 2012

      Härligt att höra, vi verkar vara lika på den fronten med 🙂
      Självklart förstår man att alla inte har möjlighet att vara hemma så länge, med tanke på ekonomi och så, framför allt ensamstående. Men jag anser att det viktigaste för barnen är tid med sina föräldrar, engagerade föräldrar såklart.

      Man kan ju bli lite kluven idag med alla ”krav” som finns, skaffa barn, karriär, snygg kropp, socialt umgänge, resa, förverkliga sig själv och allt som man tydligen ska göra. Jag tycker föräldraskap innebär att ”göra avkall” på sig själv för deras skull, och då menar jag fortfarande framför allt under småbarnsåren.

      Sen är alla olika, så det som funkar för alla är ju det bästa eller hur! Även om det är olika ting. Kan tycka att jag får onödigt mycket pekfingrar för att Valentin inte går på förskola tex, precis som att han sitter här och är understimulerad men en tråkig mamma, så är INTE fallet kan jag säga. Han har inte behovet än så länge och det VET ju jag och J bäst =))

      Puss på dig vännen

    • Madame Edith
      oktober 30, 2012

      Vad bra skrivet!! Själv planerar jag att vara hemma med min lille Ludwig så länge det bara går. I vår kommun finns vårdnadsbidraget tills barnen fyller 3 år. Och om det bara funkar ekonomiskt kommer jag absolut att söka det.

      Kram/M

      Ps. Byrån blev JÄTTEfin!!

  • Johanna
    oktober 30, 2012

    Kan du inte skriva samma inlägg på FB så ger du en del folks svar på tal!

    Så fint det blev med svart på lilla byrån. Det enda i svart som jag är liiiiite sugen på är ett svart soffbord. Men det blir det nog inte, inte just nu i alla fall:)

    Ha en fin dag gums,

    Pusselipuss!

    • Ljuva Magnolia
      oktober 30, 2012

      Orkar inte debattera ihjäl mig 😉
      Du vet ju hur jag kan bli hehe

      Puss

  • Vita huset 28
    oktober 30, 2012

    Hej va duktig du är!!
    Småbarnsförälder o hundhägare o så renovering på de!!
    Shit säger jag bara. Ja då är de ok om du är lite tankspridd ibland hahahah

    Byrån blev toppenfin. Som sagt jag gillar svarta detaljer och möbler

    Kram Camilla

    • Ljuva Magnolia
      oktober 30, 2012

      Tack snälla du!
      Jag gillar oxå svarta detaljer mycket, blir lite djup i inredningen =)

      Ha en fin dag!
      Kram

  • Hus Inspiration Inredning
    oktober 30, 2012

    Den blev bättre svar:) Jätte snygg!

    Härligt för er med era barn. det är fantastiskt att du tycker om att vara mamma ledig! Njut av det och strunta i alla andra!

    Kram Johanna

    • Ljuva Magnolia
      oktober 30, 2012

      Jag gör det, njuter!! Mina barn gör mig euforisk och så är det bara =) Önskar bara att vi kvinnor kunde stötta varann mer istället för att motarbeta, vi är ju grymma!

      Kram på dig raring!

  • Nazima
    oktober 30, 2012

    Hej, hittade hit via Postadress Torslanda, som jag följer frekvent. Lär börja följa din med regelbundet. Är det om jag lägger till dig

  • Nazima
    oktober 30, 2012

    På min blogglista? Förövrigt kan jag inte annat än att hålla med dig gällande föräldrarskapet. Mina barn är nu 3 och 6 år och jag var hemma 1 resp 1,5 år och stortrivdes med detta, jobbar nu 80% ( ledig fredagar), men skulle mycket väl kunna gå ner till 60% för att få mer tid med mina skatter. Tycker många har svårt att göra avkall på sitt gamla liv när de får barn och vill ut och festa åka pÅ spa m.m . Jag har inget större behov detta. För egen del räcker det med den barnfria tid man får när barnen lagt sig om kvällarna, tv, soffan och och surfa eller läsa.

  • Nazima
    oktober 30, 2012

    Ha en fin tisdag!!! Kram. A

  • hemma hos lilla mej
    oktober 30, 2012

    Härligt att du gillar att vara mamma ledig.Fina bilder.Ha en fin tisdag .Kramar Rita ♥

  • Ulrica
    oktober 30, 2012

    Himmel, vilket pill att få bort och tillbaka alla beslagen *djupt imponerad*.
    Byrån blev jättetjusig i svart!!

    Mvh. Ulrica

  • H`s enkla vardag
    oktober 30, 2012

    Om jag kunde så skulle jag vara mammaledig till de blev minst 15 år!
    Tycker det är så mysigt att kunna få vara med sina barn!
    Byrån blev superfin!
    kram Helena

  • Välkommen Hem!
    oktober 30, 2012

    Men shit vad du var kreativ! JÄTTEFIN möbel! I´m impressed! Du skulle kunna vara med på mina kurser och visa lite kreativa idéer, haha!
    Jag håller med dig, jag fattar inte dem som ens orkar lägga ner energi att kommentera negativt? Gillar man inte så LÄS INTE då. Hur svårt kan det va´ liksom?…
    Kram på dig!!!

  • Linda
    oktober 30, 2012

    Jag har fått tag på en byrå på Blocket idag som ska få bli svart. Vad har du använt för färg? Svårt att veta hur blnak man vill ha den.

    Två besök i samma inlägg. Stalkervarning? 😉
    Kraaaaaam

    • Ljuva Magnolia
      oktober 31, 2012

      Haha, du får stalka mig så mycket du vill!! 😉
      Jag har använt Jotuns Lady-färg, sidenmatt. Köpte en burk på 0,75 l och den har räckt till två lager på bägge möbler och jag har kvar nästan hälften =)) Den är ganska dyr men så jäkla värd sina pengar!
      Har använt en fin skumgummiroller överallt, har gått lite med pensel där rollern inte riktigt kommit åt.

      Lycka till nu med din byrå gumman!
      Kram

  • sofia PR
    oktober 30, 2012

    Fint med svart!

    Trevlig kväll/Kram Sofia PR

  • Emma - Från min sida sett
    november 1, 2012

    Fantastiskt fint! Du kan du! Dina barn är verkligen såååå söta! Kikar in här varje dag på din fina blogg:)

    Kram Emma

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.