fredag, juni 10, 2011 2 0
Long time no see
Fy vad tråkigt det är när man inte är aktiv med sin blogg, jag längtar ihjäl mig tills vi flyttar till 3:an så jag kan få en liten inspirationsspark i ändan.
På måndag börjar jag jobba igen efter drygt 16 månaders mammaledighet, och gud vad hemskt det känns,  längtar inte för 5 öre. Tur att J ska vara hemma tills inskolning 29 aug, är det ingen mer som tycker att det är på tok för tidigt att lämna på dagis vid 1,5 års ålder? Känns som ren och skär tortyr i mitt hjärta, tyvärr har vi inte råd att låta mig gå hemma längre..
Tänk om man kunde få åtminstonde hälften av dagiskostnanden för att gå hemma, alltså ca 7000:-, så man hade haft ett val. Känner att jag lever i fel tid, vill gärna hamna i den så kallade ”kvinnofällan” som det anses att vara hemma med sina barn. För mig är det absolut inget privilegie att någon annan passar mitt barn, däremot är det ett privilegie att få vara mamma och gärna på heltid.
Smaken är som baken, men orättvist, ja det är det.

 

”Lillfisen” i mormor och morfars trädgård.
Hoppas ni får en fin dag
Kram

  

0
2 Comments
  • Lina
    juni 11, 2011

    Jag säger desamma… 1-1,5 år är för tidigt för barn att lämnas iväg… Och tänk att få vara hemma på heltid och ha ekonomin till det 🙂 Ljuvligt!

  • Vardagskärlek
    juni 15, 2011

    Lille skrutten:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.