lördag, oktober 2, 2010 3 0

  

Snabbinlägg.
Jag har verkligen kommit in i en riktig svacka, fy vad segt det är. Har tagit det väldigt lugnt ett tag, något jag normalt har väldigt svårt för. Det har varit riktigt bra för mig tror jag, bara vara hemma och tänka på familjen. Bloggandet har jag oxå tagit det lugnt med som ni kanske märkt, hoppas den gnistan kommer tillbaka för jag tycker ju egentligen att det är riktigt kul :).
Orkade ta en sväng till Ikea igår, blev en lampa. Har inte råd med en Jielde just nu så det fick bli en hyfsad kopia =). Den gamla korgen som först blev fruktkorg har nu blivit tidning och bokställ.
Ha en underbar lördag!
0
3 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  oktober 2, 2010

  Känner igen det där med att hamna i en svacka. Har själv varit där men är på väg tillbaka.

  Hoppas du vänder snart

  Kram

 • Lantliv i Norregård
  oktober 2, 2010

  Hej!!
  Ibland behöver man en liten paus!!
  Har inte varit på Ikea på länge, gillar verkligen lampan;o)

  Ha det gott!
  Kram Malin

 • Vitt för själen
  oktober 3, 2010

  Den lampan är fin- står på mitt sängbord.
  Må så gott, kram Sophia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.