onsdag, oktober 6, 2010 4 0
Sammet..
..är ju riktigt inne nu, och så härligt! Framförallt nu när vi går mot mörkare tider och man kanske sitter inne och myser lite mer. Olsson & Jensen har ju bara så jädra läckra saker att man blir tokig, samtliga bilder är ifrån deras hemsida.
Färgen på den här lampskärmen är så härlig tycker jag, skulle dock vilja ha kuddar av detta tyg istället. Så fint att blanda med mina grå roskuddar tror jag.
Gammalrosa, plommon, vinrött och rost är färger man ser mycket av nu, superfint!
Ser även en del skarpare färger som kudden i mitten här under, inget jag känner starkt för men man blir ju lite glad av det ändå.
Jag är fortfarande lite hängig, har liksom ingen lust för något.. så synd. Man vill ju vara positiv och glad, umgås med folk och mysa på härliga fik och annat, men jag har ingen jättelust. Får verkligen hoppas att jag gaskar upp mig snart så man inte blir en energibov för folk..
Må gott alla
0
4 Comments
 • Lantliv i Norregård
  oktober 6, 2010

  Härlig inspiration!!!

  Ta hand om Dig;o)
  Kram Malin

 • Härligt hemma
  oktober 6, 2010

  Snyggt!! Plädarna är underbara!! Livet går ju upp och ner….det är tillåtet att vara lite deppig ibland för det är ju inte alltid skitroligt. Det går säkerligen över, vissa perioder är tuffare än andra… Efter regn kommer solske…. nä förlåt… Kommer inte på nåt bättre bara.
  KRAMAR Madeleine

 • niinaslycka
  oktober 7, 2010

  Vill skicka dig massor med energi! Tillåt dig att vila i dig själv, ta din tid. Man är det man tänker, skriv en positiv affirmation som du säger till dig själv ofta. Är man för trött orkar man ju knappt med sig själv, lyssna på din kropp och själ som säger åt dig att vila.
  styrkekram till dig

 • Classic Living
  oktober 9, 2010

  Sammet är så härligt!! Har ett underbart överkast från Day Home i just sammet. Det känns så muffsigt och härligt!

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.