tisdag, augusti 3, 2010 4 0

Vilken dag!

Oj oj oj, vad trött jag är.. ok, i morse packade vi ihop lite grejer och satte oss i bilen på väg till Marstrand. När vi kommit ut på leden ringer mamma och säger att hon och pappa gärna ville komma in och hälsa på (de bor på Hönö). Ok tänkte vi, Marstrand kan vi ta en annan dag, så vi sa att de var välkomna. Men då hinner vi ta en sväng till Ikea innan de kommer, sa jag till Josef, han suckade men sa ok då.
Så det blev Ikea en snabbis, och sen Byggmax. Ja ni vet hur det är, man ska bara man ska bara.

Mamma och pappa kom och vi gick ut på långpromenad på (!!?) 3 timmar, sen blev det mat, fika och en massa prat. Så nu är jag TRÖTT!
På Ikea köpte jag den stora fina korgen som står på skåpet, så bra med korgar tycker jag. När man vill få undan saker snabbt är det bara att hysta i dem där.

Skåpet köpte jag för länge sen av en gammal tant, det var brunt då men målade det vitt, korgen som står under skåpet hade vi lille Valentin när han var alldeles ny, den har mamma och hennes syskon legat i och även tidigare generationer. Här är den inte ”klädd”, ska vara ett vitt tyg med små rosor på, både invändigt och utvändigt som en liten kjol, så himla sött.

Hattasken och perukstocken som står på skåpet har jag för att jag faktiskt är utbildad Modist, även om jag lagt det på hyllan ett tag, så i asken ligger det faktiskt hattar.

Köpte lite annat än korgen idag men det visar jag en annan dag.

Kram på er.

0
4 Comments
 • Hem
  augusti 3, 2010

  Hej!

  Vilket fint skåp du har
  nåt sånt har jag spanat in länge.
  Dom är som ett smycke i rummet:)
  Så vackert du har här…
  ljuvlig blogg:)

  Sötaste kramar,,, Annaleena:)

 • Inspiration i vitt
  augusti 3, 2010

  Tack för titten hos mig, jag blir såå glad. Ditt skåp är så fint och alla korgarna passar bra till. Kram på dig/Ingela.

 • Lantligt i smultronbacken
  augusti 3, 2010

  Underbart fint skåp, älskar verkligen benen. De brukar sluka mycket gamla skåp, man kan aldrig få för många.

  Kram

 • johanna
  augusti 4, 2010

  Hej
  vilket skåp! såå fint… Lät som om ni hade en mysig dag!
  Stoor kraaam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.