onsdag, augusti 4, 2010 1 0

Hej hopp!

Har nog nämnt någon gång att jag är ifrån Hönö (en ö utanför Göteborg). Nu finns det ett hus där ute som är till salu, ett av mina favorit hus dessutom. Ok, det är väldigt mycket att göra på det, framförallt invändigt, men men. Visst är det vackert, perfekt trädgård och allt.
Problemet är att jag inte vill flytta tillbaka dit så detta hus är inte aktuellt för oss, även om det verkligen är ett av mina drömhus. Fel ställe helt enkelt.

Missförstå mig inte, jag älskar Hönö, men det räcker att hälsa på mamma och pappa, brorsan och alla vänner som bor kvar därute. Sommaren är ju helt suverän och bättre ställe att växa upp på finns nog inte, idyll verkligen.

Så varför vill jag inte bo där och låta mina barn växa upp där jag haft det så bra? Jo, det är bara det att jag vill hitta mitt framtida hus på en gemensam ny plats för mig och min Josef, lära känna nya människor som heller inte han känner sen innan. Jag kan Hönö och och det känns lite som att Josef kommer att få umgås med mitt gamla liv i så fall, jag vill bygga nåt nytt tillsammans med honom. Sen är det för långt för honom till jobbet därifrån.

Så hejdå underbara hus, du får hitta en annan ägare som tar hand om dig..

..och din underbara lada..

0
1 Comment
  • Lantligt i smultronbacken
    augusti 5, 2010

    Verkligen ett fint hus. Säkerligen mycket att göra men det är ju det som är kul. Tänk att få bo i ett sånt hus…. drömmer mig bort igen

    Kul att du gillade mina stolar. Jag älskar dem och färgen är sååå fin.

    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.