DUNDERFÖRKYLNING & TANREVEL

tisdag, februari 6, 2024 1 0

Innehåller annonslänkar

Hej tisdag och dunderförkylning på denna lilla bloggerska, alltså guuud va snoret rinner! Hur är den ens möjligt att det kan rinna konstant hela tiden.. usch.

Måtte jag bli frisk till pappas begravning på fredag alltså.. men det tror jag nog. Har ingen feber eller så men har haft väldigt ont i halsen och är som sagt väldigt snorig, nysig och lite hostig. Segt som tusan, men jag har klarat mig länge så var väl dags.

Har kunnat jobba hemifrån dessa två dagar iallafall och ska göra så även imorgon och eventuellt torsdag om jag inte bli kry tills dess.

Under min lunchpaus här hemma idag passade jag på att testa den här lilla godingen som jag fick hem för ett tag sen och den verkar lovande!

Tanrevel PRO Starter Kit.

Spraytan är alltså detta och det är ju perfekt nu inför våren som komma skall, att känna sig lite solkysst utan att behöva pressa i vårsolen och riskera att bränna sig. Jag är en gammal soldyrkare av rang men har blivit mycket försiktigare med åren, min mormor dog av hudcancer så man ska verkligen vara försiktig.

Otroligt smidig och enkel manick det här, man droppar i brun utan sol-vätskan i toppen på spraybehållaren (som man behöver ladda innan användning) och sen är det bara att tuta och köra. Otroligt jämnt lager får man och man ser resultat redan efter 15-30 sekunder men det tar upp till 6 timmar innan maximal effekt nås.

Jag provade lite på benen, här nedan har jag bara gjort höger och jag körde väldigt tunt lager för att känna mig fram. Vill inte bli för brun nu men kul att se hur det kan bli gradvis.

Jättedåligt ljus idag så ska visa bättre en annan dag.

Video på hur man använder Tanrevel kan ni se här.

Nu när jag skulle länka såg jag att Tanrevel har 41% rabatt på deras stora kit The Must Have Spraytan Kit, som innehåller allt nedan.

Och även största kitet The Ultimate Tanning Kit som innehåller allt detta:

Fördelar med Tanrevel är förutom att bli fint brun utan solskador är att doften är superfräsch (lätt vanilj), resultatet ser naturligt ut, veganskt, absorberas snabbt och man har full kontroll över itensiteten på färgnyans.

Ja nu får jag redigt med sommarlängt faktiskt, ännu mer när jag kikar ut genom fönstret och ser att det kommit ett rejält lager blöt snö.. så onödigt ju, vi har inte ens minusgrader, blir bara slaskigt äckligt.

Nej jag kan lätt hoppa till slutet av mars nu, med en 10-15 plusgrader och sol så man kan jäsa i soffan på altanen i lä. Och sommaren.. tänk att vi har den bästa tiden framför oss nu.

Härligt minne från helg i bästis hus i Båstad förra sommaren, hoppas på repris i år.

Nu ska jag gå och göra mig en korv med bröd, orkar inget mer avancerat. Övriga familjen är på handbollsträning respektive fotbollsträning så jag gör som jag vill 🙂

KRAM

0
1 Comment
  • Krista / Miss Macaronia
    april 7, 2024

    Vilken bara säga att din blogg är så fin och mysig och saknar dina inlägg. Men ingen stress så klart, tror vi är många läsare som finns när sen om du skriver igen 🤗

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.