HEJ & ETT SISTA JULKLAPPSTIPS

söndag, december 17, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej i vintermörkret!

Fortsätter att bli långt mellan inläggen, men det har varit intensivt hela hösten och nu börjar tröttheten ta ut sin rätt så måste fokusera på återhämtning.

I skrivande stund kollar vi på bronsmatchen för damerna i handboll och jag sitter en bit ifrån och kikar in till er med några sista julklappstips i brist på annat. Kameran har fått vila och pynt, pyssel, bak och annat har jag knappt hunnit med i år så finns inte mycket att visa.

I fredags var jag på en otroligt roligt julfest med jobbet på posthotellet i Göteborg, med show och julbord. 140 pers var vi från jobbet så väldigt många av oss anställda. Blev vidare till Gretas efter Post med ett gött gäng kollegor och det dansades som bara den, otroligt roligt kväll 🙂

Igår orkade jag ingenting, bakis och trött som jag var och idag har jag varit på Inez handbollsmatch och en sväng på Frölunda Torg för att köpa en julklapp till Valentin.

Är nästan klar med klapparna så det känns skönt. Blir en lugn jul hemma hos mamma och pappa på Hönö, ska bli mysigt.

Tanrevel // Parfym & deostick // Kolsyremaskin // Träningstopp // Träningstights // Mascara & fransserum // Halsband // Klänning

Här kommer några tips till er som ff behöver, delvis baserat på vad jag själv önskar mig.

Tanrevel som är B.U.S-ens bus, finns flera fina erbjudanden på hemsidan, jag önskar mig ett startkit. Ger ju så otroligt fint solkysst resultat, trevligt nu när man är så vinterblek.

Parfymen från Hugo Boss är magisk tycker jag och jag var på vägg att köpa den till sonen, men så önskade han sig en från Valentino så blev det istället.

Kolsyremaskinen från Aarke är grym, vi har haft vår länge och den är super, just nu bra erbjudande hos Cervera.

Snyggaste setet någonsin från Stronger, villhöver!

XLASH serum och mascara är en riktig storsäljare och det är inte svårt att förstå varför, helt grymma produkter, som jag använder just nu.

Halsbandet från Safira är bland det finaste jag sett, enkelt och kan fås med gravyr för liten extra avgift. Jag vill ha ett med ett E för Ebba ♥︎

Klänningen från Adoore som jag suktat efter hela hösten, hoppas den kommer på rea. Ett presentkort på Adoore om man är osäker på storlekar och modeller till den man vill köpa julklapp till är ju en kanonklapp tänker jag. Kan ju sparas till vårens kollektioner dessutom så man kan unna sig ett härligt vår/sommarplagg.

Det var det hele för nu, hoppas ni har en fin tredje advent!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.