NÅGRA SNABBA TIPS

lördag, september 30, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Halli hallå lördag!!

Pga tidsbrist och mindre ork så lägger jag inte ner så mycket tid på bloggen som tidigare, fotar knappt nånting med systemkameran, och redigerar/justerar ljus etc orkar/hinner jag sällan numera. Ganska skönt faktiskt att inte bry sig för mycket samt att en mix av proffsigare material & snabba snapshots med mobilen kan vara ganska trevlig.

Hur som så vill jag tipsa om några saker denna lördag, nr 1 är High-Adherence Silicone Primer från The Ordinay, alltså wow så fint sminket blir över denna goding. Jämnar ut och håller makeupen på plats hela dagen, mycket trevlig för mogen hy då den upplevs släta ut de fina linjerna. Billig som tusan också!

Älskar The Ordinary och i dessa tider med hög inflation och höga boräntor osv så är det fint med billigare produkter men som ändå är otroligt bra hudvård. Förutom denna produkt är mina favoriter deras otroliga syramask med AHA och BHA-syror, ja men huden blir som ny! Använder varje vinterhalvår (då man ej ska använda under perioder man är mycket i solen). Deras serum är också helt fantastiska, speciellt detta.

The Ordinary har många fantastiska produkter för alla hudar och för en rimlig peng kan man skräddarsy sin hudvårdsrutin i alla steg, ni hittar alla produkterna här.

Skulle egentligen visa min look jag hade igår men fick inget tillfälle att fota då jag hade fullt upp från 06:15-22:30, först vanliga jobbet sen jobbade jag på knattedisco hela kvällen för Inez handbollslag i vår nystartade förening BK Hisingen. Heeelt otrolig försäljning och garanterat rekordförtjänst någonsin på ett disco i Torslanda, mycket pengar in till laget och det känns fantastiskt! Men pjuh så många ungar det kom, vi slet ihjäl och då saker sålde slut hela tiden och vi fick åka i 4 omgångar och handla med godis/chips/dricka på Maxi & Willys under kvällen, det vi handlade hos grossen sålde slut på första timman av 4.. hahaha så galet.

På mig hade jag hur som helst en ny fin kofta från Carin Wester/Åhlens i en fin mörkbrun ton, tillsammans med min fina satinkjol från &otherStories, som idag byttes ut mot sköna träningstights från Stronger.

All in på brunt denna höst känner jag bara.

Stronger har för övrigt precis släppt en ny härlig kollektion, här, SÅ snygg.

Mer shoppingtips denna helg:

Lindex har 25% på allt t.o.m 1/10 för alla medlemmar, här.

ARKET har startat sin säsongsrea, här.

Åhlens har 25% på doft, här.

XLASH har 20% på allt, här.

Hemtex har 50% på massor av påslakanset, här.

Nu ska jag ut på en pw innan jag slänger mig i soffan, önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.