HÖSTEN KAN KOMMA

onsdag, september 20, 2023 1 0

Innehåller annonslänkar

Jacka // Stickad kjol // Boots

God kväll

Här är timmen sen och jag sitter ensam i soffan och kollar på ”Bättre sent än aldrig” (så roligt!) samtidigt som jag kikar in till er med några höstgodingar jag spanat in. Är så otroligt sugen på höst-outfits nu, blev färdig med sommaren efter Barcelona nu känner jag, eller jag vill inbilla mig det iallafall 😉

Mycket snyggt i butikerna finns det hur som helst och de väcker stort habegär hos mig.

Tröja // Stövlar // Klänning // Vinterboots // Ring // Keps // Väska

Mina favvobutiker just nu är:

COS

WAKAKUU

& other stories

ARKET

Twist & Tango

Adoore

Natti natti

0
1 Comment
  • Emma Stockton
    september 25, 2023

    Älskar också Adoore, är sugen på så många av deras höstnyheter!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.