XLASH

torsdag, juli 27, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Det deppiga julivädret ger mig mörka ringar haha, jag men snälla vad händer?! Typ 15 grader och regn nästan varje dag, eller mulet iallafall, med en och annan solstråle. Ingen stabilitet på hela juli och inte en enda strandendag, katastrof faktiskt. Eller vad säger ni? Är solen och värmen hos er kanske?

Nåja, man får göra det bästa av saken och hitta på lite kul grejer och igår var vi tex i Buaskogen och klättrae på höghöjdsbanor bland trädtopparna med vänner, åkte hissnande ziplines och grillade korv. Ja inte mannen då för han har inte semester än, två kvällspass kvar, sen är han äntligen ledig han med.

Nu till lite beauty-tips! XLASH har summer sale med 25% på hela sajten så jag passade på att unna mig deras magiska awakening eye gels, som jämnar ut hudtonen, minskar svullnad och trollar bort mörka ringar. Otroligt sköna att ha på sig den där kvarten också, skön minispa-känsla.

Klickade även hem deras prisbelönta Xlash pro eyelash serum och Wide eyes volumizing mascara för magiska fransar, återkommer med recension om serumet och med sminkning med mascaran.

Så det får bli dagens tips!

Nu ska jag ut och fånga några solstrålar som tittat fram efter en galen natt av regnstorm.

Önskar er en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.