NO FILTER

lördag, juli 8, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Idag vid lunch landade vi på svensk mark igen efter en helt magisk vecka på Makarska Rivieran. Alltid skönt att komma hem, även om jag redan saknar Kroatien också. Otroligt tacksam för denna fina vecka med mina älsklingar, den enda helt lediga tillsammans i sommar.

Nu kommer mannen jobba i 3 veckor till innan han går på mer ledighet och sonen börjar hårdträning på måndag och hela veckan inför Gothia Cup v.29. Sen har han en ledig vecka till från fotbollen, men inte samtidigt som mannen så även om han är ledig från skolan blir det mycket fokus på fotbollen, i både Sverige och Danmark.

En av veckans alla looks, tagen med min Iphone, som alla bilder denna veckan och inga filter behövs när man är på en så vacker plats med så vackert ljus.

På mig har jag en kjol från & Other Stories som är väldigt fin tycker jag, perfekt längd och så fint fall. Bubbleroom har en snarlik till lite lägre pris här. Finns i 4 olika färger här. Även väskan kommer därifrån, finns på rea här.

Toppen kommer från Cos och finns i två färger här.

Skor gamla från Valerie och solglasögon från Twist & Tango, här. Örhängen gamla, snarlika finns hos Glitter här.

Nu är finkläderna uppackade, och kommer åka in i garderoben igen, och fram åker myskläder = träningskläder och shorts/t-shirt. Väldigt roligt att göra sig fin varje kväll en hel vecka så, men också himla skönt att klä ner sig och bara skrota runt här hemma osminkad.

Älskar kontrasterna..

Önskar er en fin lördagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.