NYTT SOMRIGT

fredag, juni 30, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Åkte in en snabb sväng till stan igår bl.a för att shoppa lite åt min man som inte hinner innan resan, och självklart hittade jag lite fint även till mig 🙂 Den vita bikinin är från H&M (här) och den är så skön i materialet, fint med vitt mot en go bränna också.

Väskan blev jag blixtförälskad i när jag säg den, perfekt pastellgul och i flätat läder som jag tycker är så fint. På rea nu, här.

Köpte även världens finaste svarta kjol i svart satinaktigt tyg med vackert fall (här), ska visa på snart, så så himla fin. Även dessa glajjer fick följa med hem, coolt kattiga.

Länge behövt ett nytt UV-stick och fick hjälp med detta på NK, alltså så härligt, fräsch svag citrusaktig doft och lent på huden. Helt transparent. Perfekt för näsryggen och läppar som jag vill skydda mycket, men kan strykas vart som helst såklart, nyckelben, panna, kindben, axlar etc.

Och för er som vill ha snyggaste fuskbrännan utan äcklig BUS-doft så har Clarins de bästa dropparna! För kroppen här och för ansiktet här. Otroligt dryga droppar och man blandar i ett par droppar i sin vanliga ansiktskräm eller bodylotion för jättefin solkysst look som man lätt bygger upp gradvis. Haft i flera år och älskar.

Sist men inte minst, sötaste solfjädern från Indiska, kunde inte motstå för jag tyckte den var så fin. Helt klart värd sina 39:-, den ska också med på resan. Perfekt på planet om inte annat, man har ju suttit länge innan de fått på AC:n innan man ska lyfta och jag får nästan panik av det. Hände sist till Palma, satt säkert i 40 minuter i typ 40 grader utan syre där inne.. pjuh!

Så här ska fläktas med bambufjäder haha.

Nu ska jag vattna mina dahlior, sen ta en pw och sen in i en skön dusch!

Trevlig helg!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.