DRÖMVÄDER

torsdag, juni 8, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Klänning Zara // Inez Bikini Lindex

Vilka dagar vi har! Den ena vackrare än den andra!

Den svenska sommaren är ju oslagbar ändå, eller hur! Jag njuter för fulla muggar och igår hade jag min första hellediga dag sen jag slutade jobba, alltså där bara jag var hemma. Första dagarna hade jag hemma sjuk Inez och var dålig själv, sen 4 resdagar och efter det lediga dagar med familjen, men igår var jag alltså helt själv hemma. Händer ju typ aldrig annars så det var väldigt skönt att bara få rå om mig själv. Cyklade till en strand och la mig en stund, badade och njöt av totalt lugn och noll stress..

Solglasögon Twist & Tango

Dessa bilder är från nationaldagen när jag jag Inez åkte ut till Hönö och njöt av kvällsdopp vid fyren i Klåva och sushi, så mysigt SÅ.

Stråväska Zara Kids

Tror jag knycker Inez väska, så himla fin.

Accessoarer i strå och vita plagg är så somrigt det kan bli, eller hur 🙂

Klänning // Väska // Örhängen // Skor // Klänning

Lite sommarinspiration, finns så mycket fint.

Ellos har dessutom 25% på sina kollektioner nu, här, både mode och inredning.

Nu ska jag fånga dagen här, ha en fin en kära ni!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.