SISTA TULPANERNA & SNART LÅNGLEDIG

onsdag, maj 17, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Igår knipsade jag av de 4 sista blommande tulpanerna jag kunde hitta ute i rabatterna och satte dem i vas inne, de andra har redan blommat över och nu blommar snart vallmo och pioner istället som jag kan ta in som snitt. Sen dahliorna.. Underbara blomstertid!

Jag har precis kommit in efter en skön promenad, innan dess var jag med Inez i Amhult och shoppade på Lindex samt åt sushi. Bara vi hemma så vi passade på att lyxa till det lite på vår egentid, köpte godis också och ska se på film snart.

Mannen jobbar kväll och sonen är i Aalborg och spelar cup i 4 dygn, Josef körde honom till Stenabåten imorse och vinkade av vår lilla stora 13-åring där han klev på med sitt och två lag till från Blåvitt-akademin. Lättare att släppa detta året, förra året som var hans första i akademin var det tufft att släppa iväg honom utan oss, när han bara var 12.. men det har gått så bra varje gång. Otroligt bra uppstyrt allting och grymma ledare.

Nästa Danmarks-cup åker vi och tittar, den är i slutet på augusti i Köpenhamn, himla trevligt. Tror alla familjer ska åka med då, precis som förra året.

Däremellan är det Gothia Cup och annat att se fram emot, mycket mycket fotboll blir det i vår familj. Och handboll med för den delen, Inez ska spela Aranäs Open i helgen, med två övernattningar, så här ska ännu en stor väska med luftmadrass etc packas.

Tiden går så fort nu, snart slutar jag jobba för gott på mitt nuvarande jobb, helt galet! Gör min sista dag på onsdag nästa vecka och sen väntar en lång ledighet.. dör så skönt det ska bli.

Då ska jag investera tid på mig själv, att bli friskare och förhoppningsvis slipp hjärtmedicin som jag tar pga stressat hjärta. Har mycket annat också..

En ny soffa flyttade in i förrgår förresten, ska visa mer av den när jag får bra tillfälle att fota. Stoor och härlig är den, nu får hela familjen plats samtidigt äntligen.

Vill ha ett par nya fina prydnadskuddar att ha i den också och har spanat på dessa:

1 Arket // 2 Anthropologie // 3 Mio // 4 Mio // 5 Soffadirekt // 6 Ellos // 7 Gina Tricot // 8 Soffadirekt // 9 Gina Tricot

Ska leta igenom mina gömmor också, kan hända att jag kan fynda gamla bortglömda kuddfodral i nåt skåp eller låda på vinden, är ju expert på att glömma vad jag redan har. Ja jag vet, då har man för mycket saker..

Nu ska jag sluta babbla och önska trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.