NYTT I GARDEROBEN

söndag, maj 7, 2023 0 0

Samarbete / annonslänkar Uniqlo

I ett härligt samarbete med Uniqlo har jag fått hem superfina sommarplagg i sköna material, tex denna shortsdress i linnemix, visst är den snygg!

Otroligt användbar, tänker ha både till stranden och fest, lika vardaglig som festlig liksom. Med sandaler och stråväska till beachen eller klackar och kuvertväska och lite bling till kvällen. Älskar såna plagg. Skönt material i linneblandning men som inte blir speciellt skrynkligt, gillar man ju.

Finns i tre olika färger här.

Sandaler gamla, finns liknande hos Flattered här.

Linne är ju sommarens it shit-material och det är himla vackert och väldigt skönt material. Uniqlo har en hel kategori tillägnad just plagg i linne eller linnemix, här.

Den här skjortan är i 100% linne och finns i hela 10 fina färger, som blått, grönt, rosa, lila, korall etc. Mitt val föll på den i natur och ni hittar den här.

Sist ut den lilla ribbade, figursydd sådan i bomull och riktigt go blå färg, superskön och väldigt användbar den med. Som den är eller tex med en skön skjorta knuten över. Passar med både sandaler, sneakers eller klackar.

Finns i 4 olika färger här, billig är den med!

Yes, Uniqlo har mycket fint, inte minst fina basplagg i olika färger, ni hittar hela sortimentet här.

Hoppas ni haft en strålande helg, själv känner jag att jag varit i solen lite för mycket, hettar lite i huden, trots spf 30. Har fixat ute, solat och badat i havet och kollat på sonens fotbollsmatch. Härliga härliga helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.