KRISPIGT VITT

måndag, maj 1, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar till Lindex, Ellos, Twist&Tango, Flattered & Gina Tricot

Skjorta // Shorts

Såg detta underbara set från Lindex på en tjej på Mallis och fick direkt habegär! Såg urskönt ut och så snyggt till en gyllene solbränna. Så idag åkte jag bort till vår lokala Lindexbutik och provade, men tyvärr alltså, för stort på mig.. Buhuu så besviken jag blev, även om jag nästan var säker på att det skulle vara just för stort på mig. Skjortan finns i S som minst och jag är en xxs-xs på överkroppen, har knappt några axlar eller byst att fylla ut med så näe, det såg inte kul ut. Shortsen fanns i xs men de var för stora i baken på mig ändå tyvärr.

Så inget köp för mig men jag tipsar om detta set ändå för oh my så ljuvligt skönt snuttefilts-tyg! En uniform att bo i hela sommaren, så så snygg.

Får bli tips om lite mer i krispigt vitt, sommarens allra finaste färg ändå, visst!? Jo men jag tycker det, sen lite klatchigt emellanåt är ju trevligt också men vitt är precis som svart så himla tidlöst.

Klänning // Topp // Kjol // Sandaler // Sandaler

Skjorta // Shorts // Skjorta // Shorts // Sneakers // Väska // Sandaler

Kavaj // Skräddade shorts & väst // Linneshorts // Bomullsshorts

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.