INRED SOMMARHUSET..

fredag, april 28, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Soffbord // Jutematta

..med Ellos!

Ja för herregud vilken härlig HOME-kollektion de presenterar i denna vackra story.

Och med ”sommarhus” menar de badstugan och lantstället lika mycket som huset eller lägenheten i stan. Helt enkelt ett hem i sommarskrud.

Påslakanset // Gardiner // Ljuslyktor // Överkast

Köksbord // Pinnstolar

Serveringsfat // Äggkopp // Kanna // Skålar // Fisktallrik // Tallrik

Så vackert stylade miljöer, får iallafall mig helt såld, och den vackra servisen i grön (hela serien här) hade jag gärna dukat mitt sommarbord i trädgården med.

Och på tal om trädgården, nu ska jag ut och kratta löv, för jag vet att grannen stör ihjäl sig på våra avenbokslöv som trillar av nu när de nya knopparna brister. Bäst att kratta på som attan om man vill tänka på grannsämjan 🙂 Även om jag inte fattar hur man kan reta sig på att minsta lilla kommer över till deras trädgård, de hade krattat och dumpat en liten hög på vår sida staketet, hahaha så småaktig man kan vara.. jösses.

Ska lova mig själv att inte bli sån.

Har ni några specialare till grannar? 😉

Kram och trevlig helg!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.