BON VOY NECESSÄR

måndag, april 10, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna annandag påsk, hoppas helgen varit fin 🙂

Vi har haft fullt upp med fotbollscup för sonen men även hunnit med lite påskfirande med släkt och vänner, väldigt mysigt. Och vilket fantastiskt väder vi haft, helt ljuvligt och lite färg på pannan har man allt fått i sköna vårsolen.

Har nyss kommit in efter en stund i soffan på altanen, landade där efter sonens sista match och sushi i magen. Underbart att få luta sig bakåt och blunda lite i värmen.

Men nu har jag packat upp min nya necessär/sminkväska som jag beställt från LYKO (här) av märket BON VOY. Har länge velat ha en sån, verka så bra i kvaliteten och jag älskar att man kan ta ur fodret och tvätta.

Jag börjar med den minsta storleken men vill på sikt ha alla nu när jag vet hur denna är i storlek. Den är perfekt som necessär för en person för en weekend typ, vilket jag ska iväg på snart. Kommer få plats med både smink och reseförpackningar med duschkräm/schampoo etc, för den är ganska rymlig ändå och jag använder inte jättemånga olika produkter. Inte samtidigt isf.

Necessären finns i tre olika storlekar och i olika färger här.

Favoriter som ska med till Palma. Serum, ansiktskräm och mask från Gilda Liljeblad, mascara, serum, gloss och läppenna från Dashl, balm & handkräm från Mantle och parfym från Byredo i reseformat (finns ampuller i set om tre).

Pallet från All I Am/Lyko

Nu ska jag ut på en lång pw innan jag börjar med middagen här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.