ADOORE DRESSES

söndag, april 16, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Adoore har släppt en ny färgglad kollektion, samt fyllt på med några av storsäljarna, som tex Positano Zebra Dress som jag har på mig här. Jag älskar verkligen den klänningen, den är så otroligt fin i snittet och följsam = bekväm. Den sitter bara åt på ett ställe och det är i övre midjan precis under bysten, vilket betyder att man kan sitta länge och käka brakmiddag utan att få ont i magen haha, ett måste för mig med tanke på mina besvär.

Positano finns i 7 olika färger varav två är helt nya i och med dagens släpp, dessa två blommiga skönheter.

Hela nya kollektionen hittar ni här.

En annan favorit från Adoore är Fano Dress, fantastiskt stickat material som håller formen, snygg med kavaj eller knuten skjorta för casual look, går att styla på många sätt faktiskt.

Paris dress // Asymmetric dress // Sicily dress (slutsåld, Florens dress liknar).

Ja jag har definitivt hittat mitt favoritmärke när det kommer till klänningar, Petra Tungården har verkligen lyckats, bara att gratulera.

Några av dessa kommer definitivt åka med till Palma nästa helg 🙂

Hoppas ni haft en fin helg, själv har jag haft migrän alldeles för många timmar av dessa lediga dagar.. orkar inte att må dåligt så ofta.. hoppas jag kan komma på banan när jag blir långledig i sommar.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.