NY ENERGI

fredag, mars 10, 2023 0 0

Reklam/annonslänkar Stronger

Vår i luften och ny energi i kroppen!

Ja förra helgen då vill säga, det var då jag tänkte publicera detta inlägg och det var då fotona togs, MEN sen dess har vi ju hunnit få snökaos utan dess like och jag, ja jag fick inte tid för detta inlägg förrän nu.. Kaos i trafiken, ensam med kidsen, 4 träningar på raken för sonen, och en hund på det. Ja för vi passar livets staffekille på 5 bast som heter Diesel. En riktig kärleksbomb till vovve som vi är så galet kära i hela familjen. Att en hund kan vara så enkel och gullig i allt han gör får hjärtat att smälta fullständigt.

Så mycket har tagit min tid i veckan, även jobbet har slukat många timmar, inte minst mentalt..

Men tillbaks till vårvädret vi ändå hann smaka på!

För det är ju häftigt hur påverkad man blir av vädret ändå, för senaste tidens soliga period har iallafall fått mig att vakna till liv och gett mig lust kickstarta våren med motion och rörelse, efter en otroligt trött vinter.

Och då kom ett härligt samarbete med Stronger väldigt lägligt, så tacksam för dessa återkommande samarbeten, älskar deras träningskläder och rykande vårkollektionen ENERGY BOOSTERS är live!

Tröja här och byxor här.

Med det önskar jag trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.