DIY BLOMMOR & SPEGEL

torsdag, mars 16, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hur har ni det med kreativiteten?

Själv får jag till alldeles för lite av den varan, önskar verkligen jag hade all tid i världen för DIY-projekt och pyssel, mmm längtar tills pensionen.. Hahaha, nä kanske inte riktigt än då 😉

Senaste dagarna har jag iallafall fått till lite smått och gott i form av blommor i crepepapper till årets påskris, och en spegel till Inez.

Sorry för tråkiga mobilpics, grått ute, då blir även bilderna dassiga. Men! Visst blev spegeln lite kul, Inez är iallafall toknöjd över sin bubbelgumsrosa krumelur. Spegeln hade hon innan och ramen har jag gjort av en spånskiva och en lite provburk med färg. Lätt som en plätt och billig som tusan, med en gnutta inspiration från spegeln i mitten överst i kollaget under, m.fl.

1 Mio // 2 Ellos // 3 Nordic Nest // 4 Ellos // 5 Nordiska Kompaniet // 6 Jotex

Roligt med böljande former, men en trend som inte kommer hålla i sig för evigt tänker jag, så då är det kul med budget-DIY tills man tröttnar. En av speglarna i kollaget kostar nästan 100.000 sek, kan ni gissa vilken!?

Nu måste jag börja med middagen här, ser att tiden rusat iväg mitt i allt pysslande och bloggande.

Önskar er en fin kväll och imorgon är det ju fredag hörni! Göttigt 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.