CLASSY CARGO

söndag, mars 12, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Utilityjacka Arket

Blev en snabb vända på stan med min kära dotter efter sonens match på Serneke Arena, mest för att käka sushi och mysa, men vi hann med en snabb repa i några butiker också.

Jag fick köpt mig ett par jeans som ni ser längre ner, en galen skön modell kan jag lova.

MEN, det jag var ute efter att kolla var egentligen ett par cargobrallor! Måste bara ha mig ett par känner jag, ett par sköna i loose fit att bo i typ hela 2023. Ja men det är ju så snyggt så jag är väldigt glad att det är på modet igen. Inte för att det måste vara på modet för att man ska bära det, man ska ju ha det man gillar oavsett om det är trendigt eller ej. Men eftersom jag inte äger ett par längre så underlättar det att det finns i butikerna nu som ni förstår.

Tyvärr ingen cargobyx-lycka för mig i de butikerna vi besökte, men på nätet hittade jag flera fina par som ni ser i kollaget.

1 & 4 Gina Tricot // 2 Ellos // 3 & 7 Gina Tricot // 5 Bubbleroom // 6 Bubbleroom

Nu kanske inte jag är sugen på låg linning med kort topp men det ser vi mycket av just nu, byxor med låg midja alltså. Been there, done that, med navelpiercing t.o.m och det var på 90-talet det.. Nu väljer jag nog lite högre midja. Inte alls sugen på att skylta med min lilla skrynkliga navel med ett utvuxen gammalt hål som blivit ärr haha. Inte för att jag skäms, men det räcker med bikini-flash känner jag.

Magtopp däremot, det kan jag gärna ha, men då får kjol eller byxa möta upp i midjan, så det max blir en liten glipa 🙂 Är inte lika cool som 57-åriga Natalie Schuterman som ofta ses i outfits med riktiga korta toppar och bar mage, hon är ju lite fräsig faktiskt.

Sally jeans

Här ser ni jeansen jag köpte, underbart sköna, tog en storlek större än jag brukar så det finns lite rörelsemån. Gillar de kortare benen, även om det kanske får mina redan korta ben att se ännu kortare ut.. men jag tänker mig ett par coola sneakers med platåsula till i vår. Eller varför inte stilettklackar och partytopp.

Sally jeans finns i flera olika färger och den coolaste färgen finns bland ”kommande” hos Twist & Tango och är i en ljus tvättad nougat-ton, ser riktigt fina ut.

Nä nu ska jag sätta mig och pyssla ihop lite fler blommor i crepepapper som ni ska få se snart, påskpyssel förstår ni, älskar ju sånt.

Hoppas ni haft en go helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.