REKREATION

lördag, februari 4, 2023 2 0

Innehåller annonslänkar

Nytt år och fokus på bättre mående. Jag har känt mig svag med värk i kroppen, dålig sömn och allmänt dålig den senaste tiden. Mycket pga Ebba såklart, sorg kan verkligen bryta ner en. Men också mina kroniska sjukdomar som efter många många år satt sina spår, har känts väldigt tungt senaste två åren. Smärtor i rygg, bäcken, höften, problem med hjärtat och extrem trötthet.

Sitter i skrivande stund med EKG på mig och på tisdag ska jag även göra ett arbets-EKG. Hjärtat har arytmier och ibland är det så att jag tror att en infarkt är på gång.. väldigt olustigt.

Äter medicin, men tror att förändring av livsstil är nr 1.

Jag saknar promenaderna med Ebba, något som varit det mest läkande för mig, nu blir det inga promenader i naturen på samma sätt. Ska bli bättre på att ta mig ut, hund eller ej. Idag ska jag passa vänners hund och det ska bli så mysigt, och senare idag ska jag rodda med Inez kalas. Hon ska ha bastu och vinterbadkalas ute på Björkö med 8 vänner, det ser jag fram emot.

Som ambassadör för Stronger vill jag tipsa om deras nya kollektion Moving You, som innehäller både sköna loungset men också träningskläder i rejäla funktionsmaterial.

Mina byxor finns här och sportlinnet här.

Har bestämt mig för att 2023 ska bli ett år för stärkande av min hälsa, rekreation och samtidigt nya utmaningar. Ser fram emot året, även om jag saknar 2022 för då fanns vår älskade Ebba.. men livet måste gå vidare..

Ta hand om er, kram.

0
2 Comments
 • Caroline
  februari 4, 2023

  Hoppas du mår bättre snart ❤️

  • Catta
   februari 8, 2023

   Tack för omtanken♥️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.