FINASTE LOCKARNA

lördag, februari 18, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Lördagspiffig i håret med bästa locktången Curl Boss från Bangerhead!

Jag har länge funderar på att köpa just en sån här konformad locktång för det ser så busenkelt ut när folk lockar med sån. Jag lockar sällan håret, dels för att jag bara har plattång att locka med, dels för att det brukar vara tidskrävande.. tills nu! Herregud vad fort det går med en sån här stav, ja men under 10 minuter iallafall.

Fick ett utskick från Bangerhead med reklam om just denna locktång som kommer från deras egna märke, och när jag såg att den kostade endast 499:- (finns ju flera som ligger runt 2000:-) så tänkte jag att den var värd att prova. Hur stor skillnad i kvalitet kan det vara liksom? Den här har dessutom upp till 220 grader vilket gör att man inte behöver locka mer än några sekunder på varje slinga för att få resultatet ni ser på bilderna.

Passade på att köpa värmeskydd också, då jag hade slut på det, och jag provade Damage Control Heat Protecting från By Bangerhead och himmel vilken doft! En leave-in-kräm som ger mycket fukt och skydd och doftar så gott att jag går och snortar på håret oavbrutet.

Svårt att jämföra hur bra det skyddar jämfört med andra men känslan är super iallafall.

Lockat men oborstat..

Lockat och genomborstat. Lite olika look beroende på om man borstar eller ej.

Bangerhaed har för övrigt klubbdagar nu med 20% på utvalda varumärken, här.

Före lockat hår, på mig har jag en ny jeans-skjortjacka från Gina Tricot som är ett sånt där gött plagg att slänga på sig över ett par tights och en topp, finns här.

Idag har vi haft sol hela dagen här på västkusten, gårdagens storm tog med sig molnen och vi fick en fin dag på Hönö jag och Inez. Träffade min mamma och tog en fika i Klåva och promenad i butiker och på klipporna vid havet.

Nu blir det soffmys framför tv:n med Ole, våra vänners fina lilla vovve som vi ska passa i ett dygn, så mysigt att få ha hund i huset igen. Även om han bara är till låns..

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.