NYTT ÅR NYA PLANER

måndag, januari 9, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Nytt år och ny kalender att fylla. 2023 kommer bli ett annorlunda och jobbigt år eftersom vår älskade Ebba inte finns längre, jag är rädd att sorgen blir värre ju längre tiden går, iallafall för mig. Ju fler dagar som går utan hennes närhet desto starkare bli saknaden och det gör så ont att vi aldrig kommer få ha henne här hos oss längre. Kan inte riktigt acceptera det.

Men livet måste fortsätta och just nu är jag mer tacksam av än nånsin för att vi kommer ha så fullt upp med våra barns aktiviteter att vi knappt kommer hinna med våra egna tankar, vilket betyder att vi inte kommer ha tid att gräva ner oss i sorg.

Att Ebba inte längre finns här på jorden betyder att det frigör en massa tid, och hur hemskt det än känns att tänka så så är det sant och den tiden ska vi ta vara på. Förra året innebar en hel del ångest över att få ihop det berömda livspusslet, med heltidsjobb (varav en skiftjobbare), barn som idrottar mycket (varav ena på elitnivå) och hund på det. Ångest över att inte ha så mycket tid tillsammans utan på olika håll, stress och dåligt samvete över att lämna Ebba mer än vad som känns ok vissa dagar. Sen har vi verkligen gjort allt för att hon ska få så härliga dagar som möjligt med långa promenader i skogen osv men familjen har varit ganska splittrad, man får ju dela på sig för att få ihop det. Djur får ju tyvärr inte följa med in på handbollsarenor eller inte Valentins fotbollsarena heller för den delen, vilket gör att man måste lämna henne hemma.

Saknar ihjäl mig efter Ebba och längtar ihjäl mig efter att ha hund igen, och en dag kommer vi ha det, men just nu finns det absolut inga möjligheter att hinna med en valp. Så det måste antingen bli ändrad arbetssituation så en av oss kan jobba flexibelt/remote eller så får vi vänta tills barnen är så stora att de klarar sig helt själva.

Om jag ändå kunde leva på bloggen och insta.. måste smida lite planer där..

Kalendern den ska fyllas och vill ni ha en lika snygg och praktisk almanacka/filofax som jag så hittar ni den hos Personlig Almanacka och min kod VINTERMORGON ger 10% på hela sortimentet t.o.m 31 januari så inte försent att använda än 🙂

Förutom fotbollsresor så hoppas jag på att hinna med en och annan tripp till vänner runt om i landet, en vecka vid medelhavet i sommar och lite mysiga utflykter med familjen.

Hoppas 2023 blir ett så fint år det kan bli, och allra allra mest önskar jag såklart att kriget i Ukraina upphör, den förbannade vidriga Putin alltså.. hur kan människan bli så ond..

Ta hand om er.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.