DAGS ATT FÖRBEREDA SOMMARODLINGARNA

tisdag, januari 31, 2023 0 0

Reklam för Blomsterlandet Torslanda

LÖP Å KÖP!

Denna vecka är det 50% rabatt på alla fröer på Blomsterlandet här i Torslanda och jag passade på att plocka ihop ett härligt gäng påsar för en prunkande trädgård i sommar. Ja om jag lyckas vill säga, men det tror jag nog, brukar bli lite fint varje år.

Nya trädgårdshandskar var jag verkligen i behov av och jag gillar dessa lite tunnare med bra grepp (här). Mina småspadar har jag lyckats glömma ute i trädgården i vinter upptäckte jag häromdagen och de har rostat sönder och blivit jättefula, så även nya spadar blev det. Tyckte Blomsterlandets egna med trähandtag var jättefina, två för 99:- var ju inte dumt heller (här).

Sen hittade jag detta jättefina lilla växthus som jag kommer använda som drivhus för småplantor och sen flytta ut på altanen i vår för att odla kryddväxter i. Finns här.

Rabatten på fröerna gäller hela veckan, t.o.m söndag 5/2 och självklart kan man beställa på nätet också, här.

Brukar ni odla?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.