SER LJUSET I SJUKTUNNELN

söndag, december 18, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Set i sammet från Stronger, tröja här, byxa här.

Ja måtte jag vara tillräckligt strong för att gå till jobbet imorgon, har haft en seg influensa med hostande nätter kvar som symptom. Ingen feber och ingen rinnsnuva, nysningar eller värk längre, men trött. Herregud jag kommer knappt upp på morgonen, men sen känns dagarna ok.

På med lite smink för att känna mig lite piggare, det hjälper verkligen alltid tycker jag, mascara som öppnar upp blicken lite osv. Men annars är det myskläder, stödstrumpor och fårskinnstofflor som gäller.

Gäller att sysselsätta sig också så har blivit lussebak och mera pyssel till granen. Här är tre favoriter, 3D-stjärna av notislappar från jobbet, som tar typ två minuter att göra. Stjärna av toarulle, går också på nolltid med sax och limpistol. Slutligen blomma av crepepapper som också är busenkelt.

Gratis och billigt-pynt gillar man ju och det kan ju vara minst lika fint som svindyra hängen till granen, jag gillar mixen.

Från att ha haft krispigaste vintervädret har vi nu moddigt blött och äckligt blåsigt väder, att det inte bara kan hålla sig strax under nollan och med ett litet pudertäcke över skogar och fält, det är ju sååå mycket vackrare och skönare.

Men bor man i Göteborg så får man helt enkelt bara ta att det alltid blir såhär.

Nu är det en knapp vecka till julafton, och jag önskar mig inget av nära och kära, känns onödigt att köpa klappar fram och tillbaka till vuxna, även om det oftast blir nåt litet ändå. Fokuserar på barnen, och skänker en slant till bättre behövande. Så önskelistor knåpar jag mest ihop för mig själv, och här ser ni fyra saker som står på listan som jag gärna hade haft i min ägo.

Den enaxlade toppen (här) hade varit tjusig till nyår, och en himla massa tillfällen året runt för den delen, underbart litet glitterplagg. Väskan i fuskpäls (här) är helt i min smak, så himla fin. Ljusstakarna (här) har stått på listan länge, har absolut ingen plats för dem egentligen men jag kan inte släppa dem ur mina tankar, älskar designen. Till sist vill jag ha en ny parfym till doftgarderoben, och White Flower Bliss från All I Am står på önskelistan.

Är ni färdiga med klappjakten? Det är jag, blir inte några mängder för den största klappen till oss alla i familjen blir resa till Lofsdalen.

Och julen kommer bli lugn här, vi ska njuta av sista dagarna med Ebba, vi sörjer ju dessutom hela tiden redan och vi behöver lugn och ro och tid för varandra. Blir lite mys hos oss med julmat och klappar med de närmsta i våra familjer men inget stordåd till julbord osv, det varken orkar vi eller vill lägga tid på. Ingen stress och inte för många timmar i köket, utan enkelt och lite knytis får det bli, blir bra det med.

Tack för fina kommentarer och mail angående Ebba förresten, och era egna berättelser om att behöva ta farväl av era pälsklingar, värmer och tröstar verkligen att ni tar er tid och visar omtanke och att man inte är ensam om detta jobbiga ♥️

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.