IKEA HACK MED PRETTY PEGS

onsdag, december 14, 2022 0 0

Samarbete / reklamlänkar Pretty Pegs

Att få vara kreativ på ett eller annat sätt är något av det bästa jag vet och här ser ni mitt senaste DIY-projekt, ett Ivar-skåp från IKEA har fått sig en ny look med lite färg och fina ben och beslag från Pretty Pegs.

Cool 50-talslook med benen Arvid Slim 300 som finns i 4 olika färger, jag valde valnötsfinish som kontrasterar snyggt till ståltån.

Beslagen i borstat stål heter Agda 335 och har en cool industriell look som jag gillar.

Färgen på skåpet vet jag inte om jag gillar riktigt, men det var en provburk jag hade här hemma, får se om jag köper nån annan och målar om igen. Det är ju väldigt enkelt att förändra utseende på något med lite färg och beslag, bland det roligaste som finns att experimentera med färg och form.

Beställde några andra beslag också, som jag tänkt använda till andra projekt, kommer visa när de är klara såklart.

Pretty Pegs har en stort utbud med möbelben och beslag som passar både till skåp, bord, sängar, soffor etc, och både på hemsidan och deras instagram finns många projekt att inspireras av.

Hela sortimentet hittar ni här.

Kanske kan bli en fin julklapp? Antingen ett presentkort, eller hårt paket med fina beslag, eller varför inte ett färdigt DIY-projekt? Årets julklapp är ju det hemmastickade plagget, men det kanske ju lika gärna vara den hemmafixade möbeln, eller hur! 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.