GRANEN STÅR SÅ GRÖN & GRANN..

lördag, december 10, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

..i stugan.. 🎶

Ja idag åkte den in, årets gran, och det blev en liten nätt en.

Toppstjärna från Georg Jensen (finns här bl.a) och hängen från en massa olika ställen samt hemmagjorda.

Belysningen gammal så minns inte vart jag köpt den men såg att Åhlens har en med flera slingor på rea här.

Så himla mysig känsla med granen här hemma nu, älskar att ta in den ett par veckor innan jul och njuta länge av den, hoppas bara det står sig nu också 🙂

Vilket väder vi fick idag förresten, strålande sol och krispigt värre med frostiga snön vi har. Inte mycket att skryta med men vi får vara glada för det lilla här i Götet.

Jag vaknade med migrän men repade mig tillräckligt för en promenad men flickorna iallafall. Sen har jag mått mindre bra resten av dagen, så himla segt och jobbigt.

Kallt har vi det, var väl ca -7 på promenaden så tog ner mina Moonboots från vinden, de fryser man icke i kan jag säga. Inget man joggar i men drömmen på promenaden och när man ska hänga i pulkabacken osv. Köpta på Ted & Teresa men verkar inte finnas kvar, däremot har Miinto stort utbud här och Babyshop har mina fast med lägre skaft i strl 35-38 som jag har, här. Mössan är också en riktig goding, från By Malina förra året, i år kör de på en annan variant av fuskpälsmössa/hatt.

Jacka Arket, här, så galet nöjd med detta köp, älskar den verkligen. Riktigt varm och go, rymlig för tjock tröja och dragskon i midjan både markerar och hjälper till att hålla värmen.

Tights Stronger, här, bäst tightsen jag haft och håller sjukt bra efter många tvättar.

Tröja Uniqlo, här, så himla fint mönstrad vintertröja.

Det gör så himla mycket att klä sig varmt när man är ute, när jag var yngre stod jag ut med att frysa i korta jackor osv, nu har jag vett att palta på mig, det är skönt att bli äldre haha.

Ebba min Ebba, vår gamla tant som snart ska vandra över regnbågsbron, älskar henne så jag går sönder. Bär en djup sorg inom mig redan nu..

Ha en fin kväll kära ni.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.