MAGISKA MORAVIASTJÄRNAN

söndag, november 13, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Novent här hemma med tjuvstart på advent i form av den magiskt vackra stjärnan Moravia från Artilleriet.

Jag har haft mellanstorleken i flera år men har alltid varit sugen på denna stora, dock trott att den skulle bli för stor i vårt hus som bara har takhöjd på 2.40 m. Men icke! Blev ju hur bra som helst!

Blev så sugen att prova nya matstolarna, som jag köpt till köket, även till matsalsbordet och SÅ fina de är alltså, bästa IKEA!

Blev så sugen på att piffa lite juligt så blev kvistar med röda bär i Kolonn-vasen och tända ljus i de fina ljusstakarna Drip.

Mysig farsdagsstämning i vårt lilla casa idag minsann.

Om Moraviastjärnan:

Moraviastjärnan är en dekorativ belysning som säljs året runt, och framförallt kring jul. Varje stjärna är uppbyggd av 25 separata moduler som tillsammans bildar en spännande tredimensionell effekt. Moraviastjärnan, som av en slump skapades på en pojkskola i Tjeckien redan 1820, har fått sitt namn efter kyrkan i skolans region. Stjärnans papper släpper igenom ett varmt och vackert sken som en symbol för advent, uppenbarelse och jul över hela världen”.

Stjärnan finns i tre olika storlekar och färger hos Artilleriet samt en för utomhusbruk som är en nyhet för i år. Finns även som ljusslingor i två olika färger och ni hittar alla här.

Artilleriet har det mest fantastiska utbudet av inredning man kan tänka sig, Sofie Och Christian har verkligen lyckats med något unikt och de fortsätter ständigt med att imponera med nya projekt. Nu senast med nya Kitchen Studio.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.