CHOKLADBRUNT SET

tisdag, november 22, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

BLACK WEEK är i full gång och det är väl kanske årets största tillfälle att verkligen göra grymma fynd! Ett tips är dock att alltid göra listor så man inte shoppar en massa saker i onödan bara för att det är billigt. Jag gör tex alltid en lista med julklappar till nära och kära inför black friday/week, cyber monday etc.

Tänker iallafall tipsa om att Stronger har upp till 60% rabatt under Black Week och på setet jag har på mig är det 30%. Tights här och topp här. Sleek heter modellen och visst är det chokladbruna färgen härlig. Grym passform och skönt finstickat funktionsmaterial med rejält med stretch och den höga midjan gör att de sitter där de ska hela tiden. Finns i 4 olika färger.

Tights som är sydda i en form som är smickrande för baken som dessa är ju inte dumt, får lite gratisformer där 🙂

Lite träning är bättre än ingen träning, det är mitt motto. Kan inte påstå att jag tränar flitigt precis men försöker köra lite med handlar och motståndsband på mattan efter lite yoga-aktig stretch som jag försöker ta mig tid till efter promenader.

Mer än så blir det inte förrän jag känner att jag kan ta mig tid till att gå på gym etc.

Nu ska jag hoppa in i en dusch efter att ha brassat ihop en stor gryta som ska räcka ett par dagar, käckt när man kan blogga medan man rör om 😉

Trevlig kväll!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.