25% PÅ JACKOR HOS KAPPAHL

tisdag, november 8, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ett av mina mest använda plagg, denna oversize skjortjacka från Kappahl, köpte förrförra året så finns tyvärr ej nu, men den finns i ljusbeige som ni hittar i nedersta kollaget.

Kappahl har just nu 25% rabatt på jackor (mer på vissa som är på rea) och de har ju så grymt bra utbud!

Grön jacka // Svart jacka // Brun jacka // Svart jacka // Flerfärgad jacka // Vit jacka

Alltså den bruna uppe i högra hörnet gillar jag som tusan, såg den på influencern Susan Törnqvist och den var så jäkla snygg på denna.

Brunbeige jacka // Grön Jacka // Grön regnjacka // Rutig skjortjacka // Ljusbeige skjortjacka // Beige trenchcoat

Kampanjen pågår t.o.m 13/11 och gäller både dam & herr.

Nu ska jag måla naglarna och piffa mig inför jobbet imorgon, har varit sjukskriven i nästan två veckor pga stressat hjärta och svåra problem med tarmen. Känner mig ok nu, men inte helt bra. Väntar på att göra 48 timmars EKG ytterligare en gång, nu medan jag äter betablockerare, så får vi se om de kan hitta nåt ytterligare. Så sjukt tröttsamt att må såhär, känner inte alls att det sitter psykiskt utan att kroppen spelar mig ett spratt hela tiden. Varit kroniskt sjuk i över 20 år så kanske börjar kroppen signalera att jag bör ta det lugnare på nåt vis..

Nåja, det blir nog bra.

Ha nu en trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.