MYSIGT BRUNT

onsdag, oktober 19, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Men hjälp så fort det blir mörkt nu, hann inte fota innan solen försvann från huset så blev lite gryniga bilder, men ville visa och tipsa om denna stickade mysiga tröja som jag beställde från Ellos häromdagen, så himla fin tycker jag.

Ser precis ut som på produktbilderna så kolla där om ni vill se bättre än på mina halvkassa bilder som inte riktigt ger den rättvisa. Tröjan heter Dreamy och kommer från Ellos egna kollektion (premium) och innehåller 34% Ull, 34% Mohair, 27% Polyamid, 5% Elastan vilket ger en lyxig känsla. Finns i tre olika färger här.

Lite dyrare men jag kunde använda min personliga rabattkod på 40% så blev ett kap ändå tycker jag. Så tänk på det att använda rabattkod om ni har.

Byxorna finns också på Ellos men verkar vara slutsålda i just svart, finns dock i fem andra färger, här.

Snöat in på brunt rejält, så mysig färg och finns ju så många olika nyanser, ett axplock av sånt jag sneglat på satte ihop i två kollage.

Tröja // Blazer // Handskar // Topp // Tröja // Klänning // Klänning

Skor // Skärp // Keps // Väska // Kappa // Väska // Väska

Gillar ni brunt?

KRAM

0
2 Comments
 • Sofie
  oktober 22, 2022

  Vi har matats med att det ska vara brunt den här säsongen. Därför gillar du (och många andra) det! Ganska enkelt att förstå varför du snöat in på det, haha! =)

  • Catta
   oktober 23, 2022

   Ja vi matas varje höst med att det ska vara jordiga färger, men jag har inte varit så sugen på brunt tidigare säsonger, kanske är åldern haha. Jag är sån som ser saker som tal och namn etc i färg och 40 är brunt för mig haha, så kan vara det 😉
   Kul dock att man ser mycket knalliga färger denna höst också, det är man inte lika van vid, knallblått och knallrosa tex. Hoppas vi får se mycket av det, man blir glad av färg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.