SMOOTH SEPTEMBER

torsdag, september 1, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

1:a september idag!

Första höstmånaden är här, hur gick det till?! Fort som tusan iallafall. Men det känns helt ok, jag gillar hösten, speciellt den höga friska luften som redan dragit in över oss. Mycket syre och kroppen mår så bra av det.

Jag har tyvärr dragit på mig smärta i både rygg och höft och har haft stora problem i 1,5 år ungefär, med att knappt kunna vända mig i sängen, knappt komma ur den på morgonen och stel hela dagen. Ben som viker sig, smärta som strålar ner ända till foten osv. Diskarna i ryggen är lite kassa, hösten har fått sig en skada samt att jag är svag i bålen pga alla operationer osv. Men nu har jag en ny fysioterapeut som jag tror stenhårt på kan hjälpa mig, så med lite jävlar anamma och disciplin så ska det nog bli bra ska ni se.

Lättare att träna blir det hur som helst med snögg outfit, eller hur haha. Eller framförallt SKÖN outfit för jösses sicket mysigt set jag har på mig! Lent och följsamt känns det på kroppen, inga hårda resår och sömmar som stör, bara 100% skönt.

SMOOTH heter serien och kommer från Stronger.

Jag älskar alla set jag har från Stronger men det här är det absolut skönaste och är lika mycket mysplagg som träningsplagg. De andra plaggen jag har från Stronger sitter liksom åt mer överallt, och det kan vara väldigt skönt runt ben och rumpa men mindre kring magen ibland och då är Smooth otroligt mycket skönare 🙂

Sneakers från Steve Madden, finns bl.a hos Nelly, Åhlens, Ellos och Asos.

Ni ser nog inte det men jag är så orörlig i ryggen här haha. Gör ont när jag ska gå från kutad rygg till svank och tvärtom. Helt ok när jag blir varm men när jag stelnar till efter en stund i soffan kan jag knappt resa mig, så frustrerande..

Kan det helt enkelt vara så att jag har fått ”gammeln” nu när jag passerat 40 haha, nä hoppas inte det, än är jag väl ändå ung 🙂 Men muskler är ju färskvara så gäller att hålla igång och inte leva på gamla meriter 😉

Även om Stronger inte gör mig starkare så blir jag mer motiverad till träning med snygga och sköna träningskläder, funkar ni likadant?

Alla kollektioner (och det är MÅNGA) hittar ni här.

Missa inte heller chansen till riktigt fina fynd under kategorin LAST CHANCE.

Ha nu en härlig dag och fin start på nya månaden och jaa, hösten helt enkelt!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.