GÅRDAGENS & BRUNT!

söndag, september 25, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Njuter ni lika mycket som jag i det vackra septembervädret!? Snälla låt det vara såhär krispigt väder jämt!

Här har ni mig och Ebba på en av gårdagens promenader som vi tog efter sonens match, Ebba tycker det är SÅ skönt med svalare luft och ibland pinnar hon på riktigt bra gamlingen.

Gårdagens outfit trivs jag så himla bra i, blazern är det perfekta plagget dessa dagar, värmande ull men ändå ganska lätt i detta mellansäsongs-väder. Kommer från & other Stories och finns här.

Bootsen kommer från samma ställe (här) och tightsen från Sanne Alexandra (här).

Solglasögon Gucci (här).

Ja beige precis som blazern är en favoritfärg, och speciellt till svart, men så är jag så himla sugen på brunt! Ser SÅ mycket snyggt i brunt i butikerna nu och det är så mycket jag vill ha.

Solglasögon // Tröja // Tights // Skor // Mössa

Tröjan ovan alltså.. så sjukt fin. Och byxorna, de har jag faktiskt köpt. Ska visa till en hel outfit nån dag, men de kan jag verkligen rekommendera.

Regnkappa // Klänning // Regnkappa // Sneakers // Boots

Ny regnkappa står på inköpslistan då min har gått sönder på flera ställen efter många års flitigt användande. Har en ljust beige från Rains i precis samma modell som i kollaget ovan och jag vill ha en ny sån, fast tror jag ska köra på den i taupe.

Nä nu ska jag sätta igång med dagens middag här och det blir faktiskt morotssoppa med vitlöksbröd idag. Enkelt, grymt gott och passande till det sköna höstvädret 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.