EN TIMMA PÅ STAN

söndag, september 4, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Topp

Igår efter att jag hade släppt av Valentin på samling inför derby mot ÖIS så passade jag på att köra ner till stan och snabbt prova lite plagg jag hade spanat in på Arket och Twist & Tango.

Dunjacka // Mössa // Blazer // Tröja

Älskar dunjackan, innehåller 100% återvunnet dun och den känns riktigt varm och go, snygg och skön vinterjacka. Påminner om att det 15% på hela sortimentet vid köp över 1000:- t.o.m idag söndag. Ej kod, rabatten dras av i kassan.

Blazern var ju väldans fin också måste jag säga, stilren och användbar i skönt linnetyg.

Kjol // Stickad klänning // Jeans

Jeans är ett plagg jag verkligen måste prova innan köp, men när det gäller Twist & Tango´s jeans hade jag nästan kunnat skippa, sitter precis som jag tänkt mig. Väldigt sköna och snygga modeller måste jag säga. Och kjolen! Herregud så snygg och skön, den hade jag inte funderat så mycket på om jag sett den på webben men jag passade på att prova allt möjligt i butiken och den satt verkligen som en smäck! Så fantastiskt fin och himla bekväm. Fint med enkelt svart linne till som jag hade på mig, eller hur!

Linnet kommer f.ö också från Twist & Tango (här) och är mitt mest använda någonsin. Har i tre färger.

Provade också coolaste bomberjackan (denna) som gärna hade fått flytta in i min höstgarderob, finns SÅ mycket jag villhöver haha.

Ska fundera lite på plaggen jag provade innan jag eventuellt slår till, men en keps (här) fick iallafall följa med, den var perfekt att ha på matchen i sköna september-solen 🙂

Lika strålande väder idag som igår och jag vill ut till Hönö för sol och bad. Igår blev det Björkö för mig och Inez, hängde med vänner, badade och åt pizza på en klippa i solnedgången. Livet på en pinne som man säger!

Ska visa min maffiga bukett jag fick med mig hem från Jossans trädgård, oh my säger jag bara, dröm.

Ha nu en lovely söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.