DAGENS OUTFIT

onsdag, september 21, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna lite gråare lillelördag.

Idag åkte höstkappan på, var SÅ kallt imorse när jag skulle cykla till jobbet, inte mer än 3 grader tror jag. Fick t.o.m köra vant-premiär, och även halsduk som jag firande runt flera varv, brrr så kallt det var.

Kappan är en gammal favorit från Selected Femme, som fortfarande finns att köpa, bl.a här. Klassisk användbar ullkappa, tycker om den jättemycket.

Under kappan hade jag en gammal kavaj (liknande här och här), över ett par sköna tights i fuskskinn (här) och svart ribbad topp (här).

Ankelbootsen kommer från & Other Stories och finns i år igen, här.

Imorgon ska jag prova något jag länge velat prova, nämligen trådning! Någon som jag provat det? Alltså jag är SÅ luden i mitt ansikte och värre blir det liksom med åldern, och säkert av alla hormoner etc jag äter. Musch och hakstrån och även kinderna är ludna haha, ja herregud sicka i-landsproblem va. Fåfängan ni vet..

Kanske dumt nu till vintern egentligen, kanske ska spara pälsen, jag som är så tunn och allt. Värmer ju 😉

Men nä, jag vill gärna avlägsna detta och nu ska jag alltså prova trådning hos Rapide Brow Lash Bar och jag ska börja med läpp, haka, bryn såhär första gången.

Ska bli jättespännande!

Ni kan läsa mer om trådning här och vilka olika behandlingar man kan välja på här.

Förutom att huden blir hårfri och silkeslen så har trådning en peelande effekt och är cirkulationshöjande.

Hos Rapide Brow Lash Bar kan man även fixa sina fransar och bryn genom lash/browlift osv.

Någon med erfarenhet kring detta?

Kommer såklart återkomma med resultat och recension av upplevelsen 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.