STARKARE MED STRONGER

tisdag, juli 26, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Nytt härligt set i snygg olivgrön från Stronger i följsamt funktionsmaterial. Jag inte bara tränar i träningskläder utan det är även myskläder för mig och något jag mer eller mindre bor i.

Träningen för min del är inte alltid lätt att få till/hinna med när i stort sett all tid utanför jobbet går åt till barnens aktiviteter, Ebba och hushållssysslor och att komma iväg på pass är något jag får ha som mål om några år. Men jag försöker så gott jag kan att få till vardagsmotionen, som att cykla till jobbet, gå med Ebba i skogen (även om det inte går snabbt med tanten), en och annan pw och ca 15 minuter yoga/stretch/styrkeövningar några dagar i veckan.

Det är bättre än ingenting och eftersom jag har haft ont i ryggen i 1,5 år är jag mer än nöjd över den rörlighet jag får till.

Just skogen är där jag gillar att röra mig mest, förutom vacker miljö för sinnet är det kuperat och ojämn mark vilket gör att man får bra balans, koordination och stärker kroppens alla små muskler kring alla leder. Skonsamt och välgörande.

Just nu är det sommarrea hos Stronger med halva priset på mycket, och är ni sugna på detta set finns toppen här och byxorna här. Jag beställde även dessa sweatpants som jag ska visa en annan dag, perfekt för oss som inte har så långa ben. Har en fräsch offwhite färg som jag gillar 🙂

Hela rean hittar ni här.

Sneakers från Steve Madden, älskar! Så otroligt sköna och flera butiker har märket, bl.a Åhlens här och Nelly här.

Oavsett hur man väljer att röra på sig så är det bättre med lite än inget alls, glöm inte det. Sätt inte upp orimliga mål utan håll det på en sund och hållbar nivå, både träning och kost.

Jag har varit liten hela mitt liv och skulle vilja öka lite i omfång men det är lättare sagt än gjort när man har svårt att lägga på sig. Speciellt när jag har min sjuka tarm att ta hand om och varken får äta stora portioner åt gången eller för mycket snabba kolhydrater, kött och feta mejeriprodukter. Men jag äter mycket nötter och och försöker äta fler små mål enligt läkarnas rekommendationer.

För er som inte vet så är jag opererad i magen flera gånger och senast för snart två år sen var det tal om stomi då jag har sammanväxningar runt tarmen så passagen är smal på speciellt ett ställe och risken för tarmvred är stor, dessutom har jag en inflammatorisk tarmsjukdom. Jag måste dricka movicol varje dag, röra på mig och inte äta förstoppande mat, inte stora portioner och inte vara stillasittande för mycket. Kan inte heller ha åtsittande kläder över magen när jag sitter, mer än kortare stunder.

Operationsläkaren gav mig en chans till och en eventuell stomioperation skjuts på framtiden, men jag måste sköta mig annars kan det gå illa.

Mina diagnoser är inte man ser på utsidan, på gott och ont men det är sannerligen tufft att vara kroniskt sjuk och att vara beroende av mediciner varje. Kronisk migrän, kronisk nervsmärta, anemi, IBD, hypotyreos tar på krafterna och det är ju inte så att man blir frisk för att man äter medicin.. Allt ger biverkningar och jag har ju även östrogenplåster efter att jag tog bort äggstockarna under senaste operationen, har emellanåt väldiga hormonella problem. Tur att man oftast är en glad skit ändå 🙂

Nu önskar jag er en strålande tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.