SENASTE DAGARNA GENOM MOBILEN

söndag, juli 17, 2022 0 0

Innehåller annonslänk

Loungegrupp Mio

God förmiddag!

Här har vi sovit länge idag, igen.. SÅ skönt med sovmorgon!

Ska strax ut i skogen med Ebba men först kikar jag in här med några mobilpics från de senaste tre dagarna. Igår var vi på Hönö hos vänner, eller jag och barnen för mannen är i Båstad med grabbgänget. Tog med mig svärmor också och släppte av hos mamma så de fick hänga lite, sen sågs vi alla i Trollringen där det spelades livemusik. Väldigt trevlig kväll och vännerna har så fint hemma hos sig, så avis på deras växthus, vill ha! Och loungegruppen som jag tycker är så fin passar perfekt där inne, länk under bild (rea nu).

I fredags blev det lite bryggsegling för mig och mannen, blåste som vanligt så blev ingen tur och nu har vi bestämt att sälja båten då vi insett att vi inte har tid för den. Vi har så lite ledigt ihop och sen har vi fullt upp med annat.

I fredags kväll åkte vi till vännerna på Björkö och firade deras husköp och fick baka egna pizzor i deras häftiga pizzaugn. Fullt med folk och både vi och ungarna hade en grym kväll.

Eftersom vi har Ebba att tänka på och inte hade passning till henne så fick vi dra hem ganska tidigt, 5-6 timmar klarar hon ensam nu när hon är så gammal och trött och när hon blivit rejält rastad och nöjd. Då sover hon som en stock tills vi kommer hem. Men mer än så kan vi förstås inte lämna henne. Man blir ju väldigt låst med hund och även om fördelarna väger upp så känner vi nog att det blir en paus efter henne. 14 år utan att kunna flänga som vi vill har fått oss att längta efter mer frihet, men vi får väl se om det går att leva utan hund..

I torsdags åkte jag ut till Inez bästis sommarställe på Brännö för kräftkväll och dans på Brännö brygga, otroligt mysigt, synd bara att inte kilarna kunde vara med. Sen träning för Valle, intensiv träningsvecka inför Gothia Cup som går av stapeln nu på måndag.

Härliga sommar ändå.. ha en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.