NU KOMMER VÄRMEN

torsdag, april 14, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Pics från förra året.

Eller vi kanske inte ska överdriva, men det lovas vackert väder och en hel del plusgrader fr.o.m imorgon och över hela påskhelgen så här ska laddas för utehäng.

Måste iofs städa våra uteplatsen, såpa trall och behandla med ättika för att de ska bli ljusa och härliga att sätta tassarna på. Mannen har varit och köpt jord och lite annat att fylla på med i trädgården och jag ser fram emot att få påta lite. Även om jag inte ser hur jag ska hitta tiden riktigt..

Men att lägga tid på just att vara i trädgården och feja är så rogivande tycker jag, då släpper jag stressen och hjärnan får en paus från alla tankar.

Ja nu längtar man allt till att få packa ner alla tjocka jackor och kängor och byta till sommargarderoben, lätta plagg och lite bar hud. Är färdig med påpaltat och med att huttra av kyla. Längtan blir förstås större när man ser allt härligt sommarmode som släpps, och det väcker ha-begär..

Kaftanklänning Lindex // Prickig baddräkt By Malina // Svart Kjol By Malina // Stråväska By Malina // Prickig klänning By Malina // Svart blus Ellos // Mobilväska Lexington // Bikinitopp Arket // Bikinitrosa Arket

Guldkorn från dagens modespaning.

Här har vi lugn skärtorsdag, jag och Inez har hängt i handbollshallen hela kvällen, där hon först hade träning och sen stannade vi på herrarnas a-lagsmatch och det blev en härlig viktig vinst.

Nu blir det lite soffhäng innan bädden.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.