MOT PÅSKEN

torsdag, april 7, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll kära ni, mår ni bra?!

Själv känner jag mig helt slutkörd efter galet flängiga dagar utan att knappt varit hemma mellan jobb och barnens aktiviteter, så så trött. Men idag har vi äntligen en halvledig kväll, bara Inez som har varit på handboll som jag hämtat henne från. Så finns tid till en chill kväll, oj va skönt. Mannen jobbar så det är tråkigt förstås, honom ser vi först på lördag igen.

Ebba ligger och snarkar bredvid mig efter promenad med dusch efter, har bedrövligt väder idag så kom in med en lerig vovve.

Nästa vecka är det ju påskvecka hörni, härligt tycker jag. Inte för att vi kommer vara så mycket lediga men ska bli härligt med det lilla extra iaf och jag är sugen på påskmat och trevligt häng med vänner. Mmm, västerbottenpaj med löjrom längtar jag efter..

Sonen spelar cup hela påsken men vi har planerat in middag med vänner på påskafton iallafall. Längtar efter att umgås, och hitta på lite roligt påskigt för barnen, som äggjakt osv.

Har ni några planer för påsken?

Vi kan ju hoppas att vädret hinner vända tills dess också för herregud så ruggigt det är ute nu, brrr så iskallt och regnigt blött det är. Näe nu är det dags för varmare temperaturer. Bilden nedan är från påsken 2019 och då låg påsken ungefär på samma datum som i år, men att det skulle hinna bli så varmt till påsken i år vågar man väl kanske inte hoppas på, men hade varit lovely eller hur.

Inez har iallafall siktet inställt på vår, och sommar för den delen, för det är tunna sommartoppar som gäller. Hon har shoppat lite nytt fint för födelsedagspengar. Som detta set från Lindex.

Topp // Kjol

Blev även den här toppen.

Själv är jag väldigt glad över att kjolmodellen jag har på bilden kommer i flera färger i år igen, älskar dessa lite längre omlottkjolar med volang. Köpt denna svarta och såg nu att den kommit i de här tre färgerna också.

Glad för vår lilla lokala Lindex här i Torslanda, hoppas vi får lite fler butiker snart också.

Skjorta // Shorts // Klänning // Stråhatt // Keps // Glasögon

Så mycket fint bland nyheterna.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.